Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely

Bejegyzés képe

.

Rövid videó a klubról.

.

Hozzászólások

 1. Dobos László
  Beküldve: 2011. április 20. szerda 15:17 | Permalink

  Üdv, mindenkinek!

  Megnéztem a videót, egyenlőre egyszer. Nem tudom egy külsős személy részére mit jelent, de nekem mint erősen elfogult érintettnek, nagyon hatásos, felkavaró, megtisztelő volt. Gondoltam leírok néhány első benyomást, amire érdekes módon valami belső kényszert érzek. (Utána persze megnézem többször is.) Menjünk sorba. Tetszik technikailag is, jók a vágások, jó a zene, látszik az egész egy átgondolt, felépített “alkotás”. Sajátos hangulata van, mai divatos fogalommal élve átjön az edzések hangulata, túlzás nélkül mondom valami a jitsu szellemiségéből, holott a bemutatásra került technikák, események éppen csak karcolják az egész összetett rendszer felületét. Megismétlem, nem tudom egy külsős mit érez, érez-e ebből valamit, de azok akik évek óta, hetente többször, sok-sok órában próbálnak a nagy egészből néhány morzsát elcsípni és abból építeni a saját útjukat azok fogják tudni miről beszélek. Egyébként ezen nincs mit csodálkozni. Ez a videó, de az egész honlap ahhoz az emberhez kapcsolódik aki a szerény ismereteim, véleményem szerint igen nagy földrajzi környezetben, szemléletében, életmódjában, erejében és technikai tudásában legjobban megszemélyesíti azt a bizonyos “HARCOST”. (Nagy nyereség lenne a sötét oldalnak megszerezni. Akinek kell az érteni fogja.)

  Elsőre ennyi, megnézem még párszor, amit javaslok mindenkinek. A jitsusoknak és a nem jitsusoknak egyaránt, és persze kíváncsi lennék mások véleményére is.

  További szép napot mindenkinek. OSU

  Dobos László

  • Gera Andi - Nyanyakonda
   Beküldve: 2011. június 14. kedd 14:27 | Permalink

   Igen kedves klántag….értjük!!!
   OSU

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>