Események

 • Véradás

  Minden évben tavasszal és ősszel összegyűlünk néhányan és úgy döntünk önakaratunkból hagyunk kicsörgedezni magunkból néhány dl vért 🙂 . Tesszük mindezt szakértő kezek segítségével a vásárhelyi Véradó állomáson.

 • Elővesszük a bográcsot… 🙂

  Mint a címben is írtam újra elővesszük a bográcsot, ám most sok minden másra is szükségünk lesz... 🙂 . Csatasorba állítjuk a szokásos tárcsa sütőnket, mellé pedig felsorakoztatjuk a palacsinta sütőket és a csokoládé fondü varázslatos masináját is. Ám még ezzel koránt sincs vége a felsorolásnak, hiszen most először olyan valami is csatlakozik hozzánk, hogy csak úgy kapkodjuk majd a fejünket ide meg oda... 🙂 .

 • Kirándulás a tavaszba 🙂

  Meglátogatjuk a Szegedi Füvészkertet...

 • Bicajjal Mártélyra 🙂

  Az elmúlt években már megjártuk erre a hadak útját (tekertünk, sétáltunk, úsztunk, eveztünk, eláztunk… 😀 ), és most ismét neki indulunk… 🙂 . Akinek van kedve tartson velünk ezen a szombaton bicajjal Mártélyra. Az előzetes tervek csupán arról szólnak, hogy a Bodzási úton kitekerünk a töltésig, majd azon végig kerekezünk egészen Mártélyig. Ott eltöltünk annyi időt amennyi csak jól esik, és azután haza tekerünk a bicikliúton, vagy a régi Tiszai úton, majd eldöntjük… 🙂 .

 • Mindjárt itt a vakáció… ! 🙂

  A klub gyerek csoportjaiban (Manó, Gyerek és iskolai csoportok) az iskolai szünetekben nem tartunk edzéseket.

 • ManóMenő Parti 🙂

  A klubunk immár hagyományosnak mondható nyár eleji programján most is várunk mindenkit erre a szombati napra, aki úgy gondolja szívesen töltene el közösen, egy garantáltan maradandó élményekkel teli, kora nyári délutánt. Ilyenkor gyerek és szülő közösen játszik, alkot, eszik, iszik és mindeközben jó hangulatban mesél és beszélget… 🙂 .

 • Sötétben a Tiszához… 🙂

  Harci kiképzésünket egy újabb mérföldkővel gazdagítjuk, amikor a sötétség eljövetelével Mártélyra indulunk. Ott végig sétálunk a tanulás ösvényén egészen az élő Tiszáig, ahol vízre bocsájtjuk a kívánságaink úszó lámpásait… 🙂 . Ehhez természetesen szükség lesz némi felkészülésre és előkészületre… Kezdjük ott, hogy idén is lesz nekünk egy ManóMenő Partink, amelyen minden alkalommal többféle kézműves ügyeskedéssel is szoktuk […]

 • Nyári uchideshi klubtábor – Hódmezővásárhely

  . A tábor, ahol mindenből csak egyet kell csinálni… . A táborunk, a hangulatát tekintve, „edzős” edzőtábor. A tréningek a klubunk mindennapi munkáját tükrözik majd. Aki részt vesz ebben nap mint nap, annak vannak sejtései arról ez mit takar, aki pedig még nem edzett velünk, az belekóstolhat a klubunk hétköznapi rendes életébe. Így vagy úgy, […]

 • Éjszakai szabadtéri edzés

  A nyáron a klubtáborunk programjai között kerül megrendezésre az éjszakai szabadtéri edzésünk. Az edzésen való részvétel minden klubtagunk és a táborlakóink számára lehetséges; „külsősök” részére előzetes regisztráció (e-mail, vagy itt az oldalon – visszaigazolást küldök) szükséges. Az edzés nyílt, bárki megtekintheti. A tréning, a klub hagyományos edzésrendje és módszertana szerint zajlik. Felszerelés: edzőruha, papucs Beérkezés: legkésőbb 22.30 ekkor […]

 • A Kőrös-torokba kerekezünk… 🙂

  Nekibátorodtunk a korábbi kalandozásaink sikerei okán, így hát ismét bicajra pattanunk és elindulunk Csongrád felé, a festői szépségű Körös-torok, tengerpartokat idéző homokfövenyes partjához… 🙂 . A táv nem kicsi (kb. 40 km), de mint mindig most sem sietünk sehová. Ezért ha kell, megállunk enni, inni, pihenni, fotózni, meg azért amiért éppen az eszünkbe jut. Egyszer […]

 • Magyar Ju Jitsu Szövetség Nyári Tábor – Gárdony

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség nyári tábora Gárdonyban

 • Gyopárosi látogatás 🙂

  …ez csak tervezett időpont, további információk hamarosan… Augusztusban ismét Gyopárosfürdőre látogatunk. A fürdő hétvégi programsorozatába illeszkedve bemutatót tartunk közösen az aikido-s barátainkkal. Ha pedig már ott vagyunk, akkor kihasználjuk az alkalmat és nekifutásból teljes erővel pihenünk is egy kiadósat… 🙂 . Az egész napot egy kellemes családi, baráti pihenőnapnak tervezzük – és mivel ebben már meglehetősen […]

 • Kezdődnek az edzések a gyerek csoportokban

  Az iskolai tanév megkezdésével klubunkban is megkezdődnek a gyerek csoportok edzései.

Régebbi események

 • Elsősegély oktatás

  A módszertani edzéseink általában meghatározott résztvevők számára kerülnek megtartásra. Ez alól kivételt képez az elsősegély oktatásunk, amely minden klubtagunk számára nyílt, így azon bárki szabadon részt vehet.

 • Módszertani edzés

  Folytatjuk a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely oktatási alapelveinek, elemeinek és összefüggéseinek megismerését.

 • Módszertani edzés

  Folytatjuk a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely oktatási alapelveinek, elemeinek és összefüggéseinek megismerését.

 • Téli szabadtéri fürdőzés… 🙂

  Talán kevesen gondolják, de az év végi szabadtéri edzésünk a strandon, az egyik legbiztosabb kültéri programunk. Ilyenkor ugyanis bármilyen időjárás is van, az számunkra minden esetben igazi strandidőt jelent… 🙂 . Lehet holdfény, felhő, eső, hó, hideg és kevésbé hideg, de akár térdig érő szél is 🙂 , évről-évre mindig összegyűlünk néhányan és nem mutatunk gyengeséget… 🙂 .

 • Gyerek – szülő közös edzés… 🙂

  A gyerekek téli szünete előtti utolsó edzésen meghívjuk a szülőket, hozzátartozókat, barátokat egy nagy közös játékra… 🙂 . Várunk minden kíváncsi és érdeklődő barátunkat, akik vannak oly bátrak, hogy vállalkozzanak az ifjoncokkal együtt végigcsinálni egy vidám hangulatú “ereszd el a hajamat” edzést a mi otthonunkban, Tatamiországban… 🙂 .

 • Összevont edzés

  Évente egyszer tartunk egy olyan tréninget, ahol minden felnőtt edzőtársunkat várjuk egy közös edzésre. Itt a kezdő együtt gyakorol a haladóval, a junior a seniorral, vagy inkább mindenki mindenkivel… 🙂 .

 • Módszertani edzés

  Folytatjuk a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely oktatási módszertana alapjainak megismerését.

 • Egészségkerékpárra pattanunk… 🙂

  Pénteken újra bicajra ülünk, és elindulunk egy közös körre, remélhetően sok-sok társunkkal, hogy ismételten felhívjuk a figyelmet az egészségünk megtartásának fontosságára, amiben kulcsszerephez jutnak a rendszeres szűrővizsgálatok. Az Egészséges Vásárhely Program - Egészségfejlesztési Iroda (EVP-EFI) szervezésében és koordinálásával már több, egészséggel kapcsolatos program is sikeresen lezajlott vagy jelenleg is folyamatban van, melyeknek a klubunk is rendszeresen vállal tevékeny szerepet.

 • Módszertani edzés

  Folytatjuk a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely oktatási módszertana alapjainak megismerését.

 • Őszi főzésünk… 🙂

  Megint olyat teszünk, amit még eddig nem... 🙂 . Ha egészen pontosan szeretnék fogalmazni, akkor most nem is fogunk főzni, sokkal inkább sütögetünk majd különféle módokon 🙂 .

 • Véradás

  Minden évben tavasszal és ősszel összegyűlünk néhányan és úgy döntünk önakaratunkból hagyunk kicsörgedezni magunkból néhány dl vért 🙂 . Tesszük mindezt szakértő kezek segítségével a vásárhelyi Véradó állomáson.

 • Sportágválasztóra megyünk…

  2017. őszén a Tisza István (volt Somogyi Béla) utca melletti füves területen kerül megrendezésre a Sportágválasztó  programsorozata.  A pénteki napon folyamatosan fogadjuk a ju jitsu-val ismerkedni szándékozók valószínűleg népes táborát. A klubunk, a városunkban idáig megrendezett minden Sportágválasztón jelen volt, és örömmel veszünk részt a soron következő Sportágválasztó programjain is.

 • Kezdődnek az edzések a gyerek csoportokban

  Az iskolai tanév megkezdésével klubunkban is megkezdődnek a gyerek csoportok edzései.

 • Egy nyári este a fürdőben… 🙂

  Körülbelül az ősrobbanástól eredeztethető a nyári fürdőzésünk hagyománya, amit idén nyáron is folytatunk. Terveink szerint augusztus közepén újra megszálljuk a városi strandfürdő meleg vizes medencéjének kijelölt partszakaszát és megfelelő süti és itóka háttértámogatással tovább stabilizáljuk az ismert és ismeretlen világok multiverzumát 🙂 .

 • Gyopárosra látogatunk…

  Júliusban ismét Gyopárosfürdőre látogatunk. A fürdő hétvégi programsorozatába illeszkedve bemutatót tartunk közösen az aikido-s barátainkkal. Ha pedig már ott vagyunk, akkor kihasználjuk az alkalmat és nekifutásból teljes erővel pihenünk is egy kiadósat… 🙂 .

 • Messze van Ópusztaszer? 🙂

  Visszatekintve az elmúlt évekre látható, hogy szereztünk már némi tapasztalatot a közös bicaj túrák területén, hiszen nem egyszer és igen változatos utakon meghódítottuk már Mártélyt és környékét. Éppen ezért elérkezettnek látjuk az időt a tovább lépésre... 🙂 .

 • Magyar Ju Jitsu Szövetség Nyári Nemzetközi Tábor – Keszthely

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség Nyári Tábora Keszthelyen

 • Éjszakai szabadtéri edzés

  A nyáron Szikáncsra szervezett klubtábor programjai között kerül megrendezésre az éjszakai szabadtéri edzésünk.

 • Nyári klubtábor Szikáncson

  A táborunk, a hangulatát tekintve, „edzős” edzőtábor. A tréningek a klubunk mindennapi munkáját tükrözik majd. Aki részt vesz ebben nap mint nap, annak vannak sejtései arról ez mit takar, aki pedig még nem edzett velünk, az belekóstolhat a klubunk hétköznapi rendes életébe. Így vagy úgy, az bizonyos, hogy mindenkinek lesz lehetősége megélni és megtapasztalni milyen az amikor “csak egyet kell csinálni…”

 • A sötétség leple alatt az élő Tiszához… 🙂

  Harci kiképzésünket egy újabb mérföldkővel gazdagítjuk, amikor a sötétség eljövetelével Mártélyra indulunk. Ott végig sétálunk a tanulás ösvényén egészen az élő Tiszáig, ahol vízre bocsátjuk a kívánságaink úszó lámpásait... 🙂 . Ehhez természetesen szükség lesz némi felkészülésre és előkészületre...

 • A Mozgás Éjszakája

  Harmadik alkalommal kerül megrendezésre Hódmezővásárhelyen a Mozgás Éjszakája. Az esemény, az Egészséges Vásárhely Program – Egészség Fejlesztési Iroda (EVP-EFI) szervezésében és koordinációjával valósul meg. A programokról részletes információkkal szolgál az EVP-EFI honlapja és Facebook oldala.

 • ManóMenő Parti

  A klubunk immár hagyományosnak mondható nyár eleji programján most is várunk mindenkit erre a szombati napra, aki úgy gondolja szívesen töltene el közösen, egy garantáltan maradandó élményekkel teli, kora nyári délutánt. Ilyenkor gyerek és szülő közösen játszik, alkot, eszik, iszik és mindeközben jó hangulatban mesél és beszélget… 🙂 .

 • Évzáró edzés a gyerek csoportokban

  A klub gyerek csoportjaiban (Manó, Gyerek és iskolai csoportok) az iskolai szünetekben nem tartunk edzéseket. A nyári szünet előtti utolsó edzésre a dojo-ban most is várjuk a szülőket és mindenki mást, aki szeretné megnézni mi minden történt a gyerkőcökkel az elmúlt esztendőben, milyen sokat ügyesedtek és fejődtek mindannyian a foglalkozások alatt.

 • Kalandnap Makón

  Beszélgetéseink során több alkalommal is szóba került a barátaink élménybeszámolójában a Makón található élménypark és az ottani érdekes látnivalók. Nosza gondoltunk egyet, és mivel mi még nem jártunk arra, ezért úgy döntöttünk felkerekedünk és kipróbáljuk magunkat... Akinek van kedve csatlakozzon hozzánk, és töltsünk el közösen egy izgalmasnak ígérkező napot a Maros Kalandparkban.

 • Bicaj túra Mártélyra…

  A tavalyi évben már megjártuk erre a hadak útját (tekertünk, sétáltunk, úsztunk, eveztünk...), és most ismét neki indulunk... 🙂 Akinek van kedve tartson velünk ezen a szombaton bicajjal Mártélyra. Az előzetes tervek csupán arról szólnak, hogy a Bodzási úton kitekerünk a töltésig, majd azon végig kerekezünk egészen Mártélyig. Ott eltöltünk annyi időt amennyi csak jól esik, és azután haza tekerünk a bicikliúton, vagy a régi Tiszai úton, majd eldöntjük… 🙂 .

 • Főzünk tavasszal is…

  Olyan vízi ragadozó kerül most a kondérunkba, amit ezidáig még nem kóstoltunk 🙂 . Nos, itt az ideje, hogy pótoljuk a hiányosságunkat 🙂 . Aki egy picit is tart attól, hogy itt valamiféle hagyományos halízű étekről van szó (amit persze többen nagyon szeretnek), azoknak el kell mondanom nincs mitől tartani, hiszen tapasztalatból mondom, a szóban forgó bográcsba ugró halacskának az elkészült gasztronómiai remekműben abszolút nincs halíze. A főkukta ezúttal Márti lesz, én pedig szokás szerint a mindenes kukta szerepében jelenek meg; és természetesen most is számítunk minden segítő kézre...

 • Véradás

  Minden évben tavasszal és ősszel összegyűlünk néhányan és úgy döntünk önakaratunkból hagyunk kicsörgedezni magunkból néhány dl vért 🙂 . Tesszük mindezt szakértő kezek segítségével a vásárhelyi Véradó állomáson.

 • Elsősegély oktatás

  A módszertani edzéseink általában meghatározott résztvevők számára kerülnek megtartásra. Ez alól kivételt képez az elsősegély oktatásunk, amely minden klubtagunk számára nyílt, így azon bárki szabadon részt vehet.

 • Módszertani edzés

  Folytatjuk a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely oktatási módszertana alapjainak megismerését.

 • Téli szabadtéri fürdőzés… 🙂

  Talán kevesen gondolják, de az év végi szabadtéri edzésünk a strandon, az egyik legbiztosabb kültéri programunk. Ilyenkor ugyanis bármilyen időjárás is van, az számunkra minden esetben igazi strandidőt jelent… 🙂 . Lehet holdfény, felhő, eső, hó, hideg és kevésbé hideg, de akár térdig érő szél is 🙂 , évről-évre mindig összegyűlünk néhányan és nem mutatunk gyengeséget… 😀 .

 • Gyerek – szülő közös edzés… 🙂

  A gyerekek téli szünete előtti utolsó edzésen meghívjuk a szülőket, hozzátartozókat, barátokat egy nagy közös játékra… 🙂 . Várunk minden kíváncsi és érdeklődő barátunkat, akik vannak oly bátrak, hogy vállalkozzanak az ifjoncokkal együtt végigcsinálni egy vidám hangulatú “ereszd el a hajamat” edzést a mi otthonunkban, Tatamiországban… 🙂 .

 • Összevont edzés

  Évente egyszer tartunk egy olyan tréninget, ahol minden felnőtt edzőtársunkat várjuk egy közös edzésre. Itt a kezdő együtt gyakorol a haladóval, a junior a seniorral, vagy inkább mindenki mindenkivel… 🙂 .

 • Módszertani edzés

  Átismételjük az eséstechnikákhoz kapcsolódó ismereteinket, majd megkezdjük a kéz és lábtechnikák működésének és oktatásának témakörét.

 • Módszertani edzés

  A legutóbb sikeres 4. kyu vizsgát tett társaink számára elkezdődik a klubunk oktatási módszertanának megismerése...

 • Véradás

  Minden évben tavasszal és ősszel összegyűlünk néhányan és úgy döntünk önakaratunkból hagyunk kicsörgedezni magunkból néhány dl vért 🙂 . Tesszük mindezt szakértő kezek segítségével a vásárhelyi Véradó állomáson...

 • Őszi főzésünk… 🙂

  Az idők kezdetétől, és annak folyamán, oly sok mindent pakoltunk már a varázskondérunkba; most úgy érezzük eljött az ideje visszatérni az alapokhoz 🙂 . Ősszel, marhahusik sokasága foglal majd helyet a bográcsunkban; ennek ellenére egy új ízvilággal lesz szerencsénk megismerkedni, hiszen újdonság lesz a kulináris szeánsz készítési folyamatát vezénylő séf személye, ugyanis Karesz barátunk most először vállalta magára eme nemes és felelősségteljes feladatot 🙂 .

 • Kezdődnek az edzések a gyerek csoportokban

  Az iskolai tanév megkezdésével klubunkban is megkezdődnek a gyerek csoportok edzései.

 • Nyári fürdőzés… 🙂

  Körülbelül az ősrobbanástól eredeztethető a nyári fürdőzésünk hagyománya, amit idén nyáron is folytatunk. Terveink szerint augusztus közepén újra megszálljuk a városi strandfürdő meleg vizes medencéjének kijelölt partszakaszát és megfelelő süti és itóka háttértámogatással tovább stabilizáljuk az ismert és ismeretlen világok multiverzumát 🙂 .

 • Látogatás Gyopárosfürdőn… 🙂

  Augusztus közepén, egy kedves felkérésnek eleget téve ismét Gyopárosfürdőre látogatunk. A fürdő hétvégi programsorozatába illeszkedve bemutatót tartunk közösen az aikido-s barátainkkal. Ha pedig már ott vagyunk, akkor kihasználjuk az alkalmat és nekifutásból teljes erővel pihenünk is egy kiadósat... 🙂 .

 • Magyar Ju Jitsu Szövetség Nyári Edzőtábor – Eger

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség nyári edzőtábora Egerben

 • Makó fürdő és kalandpark… 🙂

  Beszélgetéseink során több alkalommal is szóba került a barátaink élménybeszámolójában a Makón található élménypark és az ottani érdekes látnivalók. Nosza gondoltunk egyet, és mivel mi még nem jártunk arra, ezért úgy döntöttünk felkerekedünk és kipróbáljuk magunkat... Akinek van kedve csatlakozzon hozzánk, és töltsünk el közösen egy izgalmasnak ígérkező napot a Maros Kalandparkban.

 • Mozgás Éjszakája

  Második alkalommal kerül megrendezésre Hódmezővásárhelyen a Mozgás Éjszakája. Az esemény, az Egészséges Vásárhely Program - Egészség Fejlesztési Iroda (EVP-EFI) szervezésében és koordinációjával valósul meg, és szorosan kapcsolódik ahhoz a városi programsorozathoz, amelyben az Ifjúsági Úszó Európa Bajnokság, különféle zenei programok, és gasztronómiai fesztivál kínál színes, változatos kikapcsolódási és szórakozásai lehetőséget minden érdeklődőnek. A programokról részletes információkkal szolgál az EVP-EFI honlapja és Facebook oldala. illetve a régió hírportáljai (résztvevők, helyszínek, időpontok, stb.).

 • Bicajjal Mártélyra

  Akinek van kedve tartson velünk ezen a szombaton bicajjal Mártélyra. Az előzetes tervek csupán arról szólnak, hogy a Bodzási úton kitekerünk a töltésig, majd azon végig kerekezünk egészen Mártélyig. Ott eltöltünk annyi időt amennyi csak jól esik, és azután hazatekerünk a bicikliúton, vagy a régi Tiszai úton, majd eldöntjük... 🙂 .

 • NagyTakarítás 2016 🙂

  Az edzőtáborból visszaérkezve, fontos feladatot kell teljesítenünk. Ezekben a napokban minden társunknak újra lesz alkalma felfrissíteni a tudását és tovább csiszolni a technikáit olyan egzotikus eszközök használatában, mint a seprű, lapát, porszívó, felmosó és más hasonlóan kifinomult koordinációt igénylő kézikészülékek... 🙂

 • Éjszakai szabadtéri edzés

  A nyáron Szikáncsra szervezett klubtábor programjai között kerül megrendezésre az éjszakai szabadtéri edzésünk...

 • Nyári klubtábor Szikáncson

  A táborunk, a hangulatát tekintve, „edzős” edzőtábor. A tréningek a klubunk mindennapi munkáját tükrözik majd. Aki részt vesz ebben nap mint nap, annak vannak sejtései arról ez mit takar, aki pedig még nem edzett velünk, az belekóstolhat a klubunk hétköznapi rendes életébe. Így vagy úgy, az bizonyos, hogy mindenkinek lesz lehetősége megélni és megtapasztalni milyen az amikor “csak egyet kell csinálni…”

 • ManóMenő Parti 2016

  A klubunk immár hagyományosnak mondható nyár eleji programján most is várunk mindenkit erre a szombati napra, aki úgy gondolja szívesen töltene el közösen, egy garantáltan maradandó élményekkel teli, kora nyári délutánt. Ilyenkor gyerek és szülő közösen játszik, alkot, eszik, iszik és mindeközben jó hangulatban mesél és beszélget… 🙂 .

 • Évzáró edzés a gyerek csoportokban

  A klub gyerek csoportjaiban (Manó, Gyerek és iskolai csoportok) az iskolai szünetekben nem tartunk edzéseket. A nyári szünet előtti utolsó edzésre a dojo-ban most is várjuk a szülőket és mindenki mást, aki szeretné megnézni mi minden történt a gyerkőcökkel az elmúlt esztendőben, milyen sokat ügyesedtek és fejődtek mindannyian a foglalkozások alatt.

 • Magyar Ju Jitsu Szövetség Kobudo szeminárium – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség kobudo szemináriuma. Az edzéseket vezeti: shihan Kovács Attila 7. dan

 • Sportünnepély és Sportágválasztó a Szent István Ált. Isk. szervezésében

  Több évre, évtizedre visszamenően jó kapcsolatokat ápolunk más klubokkal, valamint oktatási, képzési és nevelési intézményekkel. Ennek megfelelően örömmel veszünk részt olyan programokban, ahol a mozgás a sport, vagy az egészséges harmonikus életmód áll a rendezvény középpontjában.

 • Bográcsost készítünk… 🙂

  A tavasz beköszöntésével, mi sem térhetünk ki az aktuális feladat elől; vagyis kell valamit tennünk az üres bográcsba... 🙂 . Nem kellett sokat törnünk a kobakunkat arról hogy mi kerüljön bográcsba, mivel már korábban kiötlöttük valamikor főzünk majd egy igazi húslevest... Nos ez a valamikor most jött el. Természetesen a bográcsos főfogás mellett folyamatosan készülnek majd a tárcsán sütött finomságok, amelyek most is széles választási lehetőséget kínálnak az éhes egybegyűlteknek... 🙂 .

 • Vizsga

  Előreláthatóan 6. kyu és 4. kyu vizsga kerül bemutatásra...

 • Magyar Ju Jitsu Szövetség Országos vizsga – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség Országos vizsgája

 • Házi vizsga

  A klub hagyományainak megfelelően a társaink időről időre a házi vizsga megmérettetésén mutatják meg a tudásuk és felkészültségük aktuális szintjét az instruktorok előtt...

 • Véradás

  Minden évben tavasszal és ősszel összegyűlünk néhányan és úgy döntünk önakaratunkból hagyunk kicsörgedezni magunkból néhány dl vért 🙂 . Tesszük mindezt szakértő kezek segítségével a vásárhelyi Véradó állomáson...

 • Magyar Ju Jitsu Szövetség Syllabus szeminárium – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség vizsgaanyagának gyakorlása.

 • Magyar Ju Jitsu Szövetség Instruktori edzés – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség instruktorainak közös edzése.

 • Elsősegély oktatás

  Minden évben megrendezzük a módszertani edzéseinket, amelyek a ju jitsu átadásának módszertanával, valamint a hozzá kapcsolódó területek megismerésével foglalkoznak. Ilyen fontos témakör az elsősegélynyújtás megfelelő szintű elsajátítása...

 • Módszertani edzés

  A soron következő tréningen az esés technikák (ukemi waza) működésével és oktatási módszertanával foglalkozunk...

 • Téli szabadtéri fürdőzés 🙂

  Az elmúlt év, évzáró szabadtéri fürdőzését pótoljuk most, és bizony már nagyon nagy szükség van a szimpóziumunkra, mivel az univerzumok komoly kilengéseket mutatnak a kvantumáramlatok minden dimenziójában; nem bújhatunk ki a felelősség alól - helyre kell tennünk a dolgokat... 😀

 • Az év utolsó szabadtéri edzése a strandon… 🙂

  Talán kevesen gondolják, de az év végi szabadtéri edzésünk a strandon, az egyik legbiztosabb kültéri programunk. Ilyenkor ugyanis bármilyen időjárás is van, az számunkra minden esetben igazi strandidőt jelent… 🙂 . Lehet holdfény, felhő, eső, hó, hideg és kevésbé hideg, de akár térdig érő szél is 🙂 , évről-évre mindig összegyűlünk néhányan és nem mutatunk gyengeséget… 😀 .

 • Mindenki a tatamira… 🙂

  A gyerekek téli szünete előtti utolsó edzésen meghívjuk a szülőket, hozzátartozókat, barátokat egy nagy közös játékra… 🙂 . Várunk minden kíváncsi és érdeklődő barátunkat, akik vannak oly bátrak, hogy vállalkozzanak az ifjoncokkal együtt végigcsinálni egy vidám hangulatú “ereszd el a hajamat” edzést a mi otthonunkban, Tatamiországban… 🙂 .

 • Összevont edzés

  Évente egyszer tartunk egy olyan tréninget, ahol minden felnőtt edzőtársunkat várjuk egy közös edzésre. Itt a kezdő együtt gyakorol a haladóval, a junior a seniorral, vagy inkább mindenki mindenkivel… 🙂

 • Módszertani edzés

  Haladunk tovább a klub oktatási módszertanának átadásában. A mostani alkalommal az edzésvezetés témaköreinek megismeréséhez kezdünk hozzá...

 • Bográcsos következik… 🙂

  ... Jó szokásunkhoz híven most is olyan ételre esett a választásunk, amelyet még nem készítettünk el bográcsban. Székelykáposztát készítünk bográcsban, és természetesen mellette sülnek majd az egyéb finomságok a tárcsán...

 • Véradás

  Minden évben tavasszal és ősszel összegyűlünk néhányan és úgy döntünk önakaratunkból hagyunk kicsörgedezni magunkból néhány dl vért 🙂 . Tesszük mindezt szakértő kezek segítségével a vásárhelyi Véradó állomáson. Eddig minden alkalommal volt olyan társunk, aki először adott vért, és bízom benne most is folytatjuk ezt a sorozatunkat... 🙂 .

 • Szabadtéri edzés 2015

  A Nagy Sportágválasztó rendezvényéhez kapcsolódva, a pénteki napon nem tartunk edzéseket a dojo-ban, hanem helyette meginvitáljuk minden barátunkat egy kellemes szabadtéri időtöltésre, ahol mellékesen edzegetünk is egy keveset… 🙂 ...

 • Nagy Sportágválasztó Hódmezővásárhelyen 2015

  2015 őszén új helyszínen kerül megrendezésre a Nagy Sportágválasztó programsorozata. Két napon keresztül folyamatosan fogadjuk a ju jitsu-val ismerkedni szándékozók népes táborát a Gyarmati Dezső Sportuszoda parkolójában és annak környékén. A klubunk, a városunkban idáig megrendezett minden Sportágválasztón jelen volt, és örömmel veszünk részt a soron következő Nagy Sportágválasztó programjain is...

 • Kezdődnek az edzések a gyerek csoportokban

  Az iskolai tanév megkezdésével klubunkban is megkezdődnek a gyerek csoportok edzései...

 • Nyári edzés a strandfürdőben 🙂

  A nyári időszak egyik legnagyobb megpróbáltatása előtt állunk ismét, ugyanis pénteken a strand melegvizes medencéjében lelki, szellemi és fizikai korlátaink újbóli próbatételére kerül majd sor 🙂 ...

 • Bemutató Gyopárosfürdőn

  Egy kedves meghívásnak eleget téve utazunk Gyopárosfürdőre, hogy egy egész napos családi program keretében teljesítsük a pihenés és kikapcsolódás ezen a napon reánk szabott komoly feladatait 🙂 . A napi programunk fontos része lesz egy bemutató, amelyet a helyi rendezvénysorozatba illeszkedve tartunk a kilátogató közönségnek...

 • Vizsga

  Előreláthatóan négy 6. kyu vizsga kerül bemutatásra...

 • Magyar Ju Jitsu Szövetség Nemzetközi Edzőtábor – Eger

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség Nemzetközi Edzőtábora Egerben...

 • Házi vizsga

  A klub hagyományainak fontos részét képezi a házi vizsga eseménye, amikor tagjaink a klub instruktorai előtt, vizsga körülmények között mutatják be a tudásuk aktuális szintjét. Mivel az edzéseken nincs vizsgára készülés, ezért ez mindenkinek egy olyan alkalom, ahol tapasztalatokat szerezhet a vizsga hangulatából.

 • Éjszakai szabadtéri edzés Szikáncson

  A nyáron Szikáncsra szervezett klubtábor programjai között kerül megrendezésre az éjszakai szabadtéri edzésünk. 2015-ben a klubtábor éjszakai edzése kapcsolódik a Mozgás Éjszakája országos rendezvénysorozathoz. Ennek megfelelően, a tréningen való részvétel minden érdeklődő számára lehetséges.

 • Nyári klubtábor Szikáncson

  A táborunk, a hangulatát tekintve, „edzős” edzőtábor. A tréningek a klubunk mindennapi munkáját tükrözik majd. Aki részt vesz ebben nap mint nap, annak vannak sejtései arról ez mit takar, aki pedig még nem edzett velünk, az belekóstolhat a klubunk hétköznapi rendes életébe. Így vagy úgy, az bizonyos, hogy mindenkinek lesz lehetősége megélni és megtapasztalni milyen az amikor “csak egyet kell csinálni…”

 • Nagyon Nagytakarítás… 🙂

  Ahogy a címben is látható, ebben az évben a szokásos "nagytakarításunk" egy kissé nagyobb méretet ölt 🙂 . Az elmúlt évben birtokba vett új edzőtermünkben tavaly ősszel az idő szorítása miatt csak a tréningek megtartásához legszükségesebb munkálatok elvégzésre összpontosítottuk az erőinket. Rengeteg munkát végeztünk el ősszel, és ezt a folyamatot visszük tovább a Nagyon Nagytakarítás két hete alatt...

 • ManóMenő Parti 2015

  A klubunk immár hagyományosnak mondható nyár eleji programján most is várunk mindenkit erre a szombati napra, aki úgy gondolja szívesen töltene el közösen, egy garantáltan maradandó élményekkel teli, kora nyári délutánt. Ilyenkor gyerek és szülő közösen játszik, alkot, eszik, iszik és mindeközben jó hangulatban mesél és beszélget… 🙂 .

 • Magyar Ju Jitsu Szövetség Jubileumi Rendezvény

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség 2015. évben több jubileumot is ünnepel, amelynek tiszteletére nagyszabású rendezvényt szervez, 2015. június 06-án szombaton, a Budaörsi Városi Sportcsarnokban.

 • Évzáró edzés a gyerek csoportokban

  A nyári szünet előtti utolsó edzésre a dojo-ban most is várjuk a szülőket és mindenki mást, aki szeretné megnézni mi minden történt a gyerkőcökkel az elmúlt esztendőben, milyen sokat ügyesedtek és fejődtek mindannyian a foglalkozások alatt.

 • Gyógymasszírozás

  Az első alkalmat követően, ígéretünkhöz híven folytatjuk a gyógymasszírozás jótékony hatásainak megtapasztalását. Minden korábbi résztvevő egybehangzóan nagyon hasznosnak érezte a "kezelést"; most pedig azokat várjuk elsősorban, akik legutóbb nem tudtak eljönni...

 • Főzünk valamit… 🙂

  Megint olyant főzünk, amit még korábban sohasem 🙂 . A tavaszi gasztronómiai hétvégénk egyik "műsorszáma" 🙂 pacal - köröm paprikás készítése lesz bográcsban! Az igen bonyolult műveletet szakértő segítségünk koordinálja majd, így nem kell aggódni a végeredmény minőségének színvonaláért. Egyébiránt meg minden reklamációt nálam lehet intézni... (ezidáig még senki sem panaszkodott... 🙂 ).

 • Elsősegély foglalkozás

  Minden évben megrendezzük a módszertani edzéseinket, amelyek a ju jitsu átadásának módszertanával, valamint a hozzá kapcsolódó területek megismerésével foglalkoznak. Ilyen fontos témakör az elsősegélynyújtás megfelelő szintű elsajátítása...

 • Gyógymasszírozás

  Mindenkinek javasolni szoktam, hogy bizonyos időközönként látogasson el valamilyen masszázsra vagy masszírozásra. Az ilyen kezelések jótékonyan hatnak a test egységes egészének a rendszerére. A jótékony hatások a test mellett, a mentális rendszerünk erősítését is jelentősen segítik...

 • Véradás

  Minden évben tavasszal és ősszel összegyűlünk néhányan és úgy döntünk önakaratunkból hagyunk kicsörgedezni magunkból néhány dl vért :). Tesszük mindezt szakértő kezek segítségével a vásárhelyi Véradó állomáson. Eddig minden alkalommal eggyel többen voltunk, és mindig volt olyan társunk, aki először adott vért...

 • Téli szabadtéri edzés a strandon… 🙂

  Talán kevesen gondolják, de az év végi szabadtéri edzésünk a strandon, az egyik legbiztosabb kültéri programunk. Ilyenkor ugyanis bármilyen időjárás is van, az számunkra minden esetben igazi strandidőt jelent... :). Lehet holdfény, felhő, eső, hó, hideg és kevésbé hideg, de akár térdig érő szél is :), évről-évre mindig összegyűlünk néhányan és nem mutatunk gyengeséget... :D.

 • Anyukák és apukák Tatamiországban… 🙂

  A gyerekek téli szünete előtti utolsó edzésen meghívjuk a szülőket, hozzátartozókat, barátokat egy nagy közös játékra... :). Várunk minden kíváncsi és érdeklődő barátunkat, akik vannak oly bátrak, hogy vállalkozzanak az ifjoncokkal együtt végigcsinálni egy vidám hangulatú "ereszd el a hajamat" edzést a mi otthonunkban, Tatamiországban... :).

 • Módszertani edzés

  A klubunk éves programjában speciális helyet foglal el a módszertani edzések csoportja. Az elmúlt évben változtattunk a módszertani edzésen való részvétel feltételrendszerén. A változások után az elsősegély és egészségügyi ismeretek módszertani foglalkozása önálló tréningként került megtartásra és a klub minden tagja számára látogathatóvá vált. A ju jitsu technikai, taktikai, stratégiai, oktatás és edzésmódszertani területével foglalkozó tréningjét mostantól szintén különálló időpontban rendezzük meg; a részvétel 4. kyu fokozattól, és a vezető instruktor engedélyével lehetséges.

 • Összevont edzés

  Évente egyszer tartunk egy olyan tréninget, ahol minden edzőtársunkat várjuk egy közös edzésre. Itt a kezdő együtt gyakorol a haladóval, a junior a seniorral, vagy inkább mindenki mindenkivel... 🙂 A klubunkban az összes csoport kialakításánál kis létszámra törekszünk (ennek háttere és okai, a honlapunkat olvasgatva megismerhetők), ezáltal az egyes edzéseken átlag tíz fő van jelen.

 • Őszi bográcsos

  A nyár történései némileg felülírták az általam mostanra előzetesen eltervezett programot. A költözködésünk és az új helyünk kialakítása elég sok energiánkat lekötötte (leköti még most is :)), de azért remélem leszünk néhányan akik megbirkóznak a soron következő főzésünk kihívásával is :). A klubunk 30 éves évfordulójának megünneplését meg elhalasztjuk egy kicsit későbbre, és összekötjük majd az új dojo megnyitására szervezett programunkkal...

 • Szabadtéri edzés

  A Nagy Sportágválasztó rendezvényéhez kapcsolódva, a pénteki napon nem tartunk edzéseket a dojo-ban, hanem helyette meginvitáljuk minden barátunkat egy kellemes szabadtéri időtöltésre, ahol mellékesen edzegetünk is egy keveset... :).

 • Nagy Sportágválasztó Hódmezővásárhelyen 2014

  2014 őszén újra kitelepülünk a Hódtó nagy rétjére, hogy két napon keresztül folyamatosan fogadjuk a ju jitsu-val ismerkedni szándékozók népes táborát. A klubunk, a városunkban idáig megrendezett minden Sportágválasztón jelen volt, és örömmel fogadtuk el a meghívást a soron következő VII. Nagy Sportágválasztó programjára is...

 • Véradás

  2013-ban egy újabb hagyományt indítottunk útra, amikor néhányan úgy döntöttünk közösen megyünk vért adni. Ekkor elhatároztuk, hogy minden évben két alkalommal (tavasszal és ősszel) sort kerítünk erre az eseményre...

 • Nyári edzés a strandfürdőben 🙂

  A nyári időszak egyik legnagyobb megpróbáltatása előtt állunk ismét, ugyanis pénteken a strand melegvizes medencéjében lelki, szellemi és fizikai korlátaink újbóli próbatételére kerül majd sor :).

 • A Magyar Ju Jitsu Szövetség Nyári Tábora Balatonfenyvesen

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség Nyári Tábora Balatonfenyvesen...

 • NagyTakarítás 2014 🙂

  Immáron hagyományos programként a Nyári Klubtábor után a NagyTakarítás következik. A két nap alatt minden társunknak van lehetősége a speciális eszközök használatának gyakorlására (felmosó, partvis, seprű, kombinált elektro-pneumatikus gépesített por összegyűjtő készülék, stb.), valamint különleges technikák elsajátítására (földharc technikák a törlőruhával, bot- és lándzsavívás technikák, harc a porcicák ellen, és még sok egyén titkos módszer... 😀 😀 😀 ). Közben néha eszünk egy kis sütit is (már ha hozunk magunkkal :)), és persze megoldunk minden felmerülő problémát... 🙂

 • Éjszakai szabadtéri edzés – Szikáncs

  A nyáron Szikáncsra szervezett klubtábor programjai között kerül megrendezésre az éjszakai szabadtéri edzésünk...

 • Nyári klubtábor Szikáncson

  A tábor, ahol mindenből csak egyet kell csinálni… 🙂 A táborunk, a hangulatát tekintve, „edzős” edzőtábor lesz. A tréningek a klubunk mindennapi munkáját tükrözik majd. Aki részt vesz ebben nap mint nap, annak vannak sejtései arról ez mit takar, aki pedig még nem edzett velünk, az belekóstolhat a klubunk hétköznapi rendes életébe. Így vagy úgy, az bizonyos, hogy mindenkinek lesz lehetősége megélni és megtapasztalni milyen az amikor “csak egyet kell csinálni…”

 • Vizsga – 4. kyu

  A vizsgán előreláthatóan hárman, a 4. kyu anyagát mutatják be. Vizsgáztató, shihan Berkes László. A vizsga nyílt, minden érdeklődőt szeretettel várunk. Kérünk mindenkit, aki a vizsgát szeretné figyelemmel kísérni, hogy a kezdés előtt 15 perccel foglalja el helyét.

 • ManóMenő Parti 2014 🙂

  A klubunk immár hagyományosnak mondható nyár eleji programján most is várunk mindenkit erre a szombati napra, aki úgy gondolja szívesen töltene el közösen, egy garantáltan maradandó élményekkel teli, kora nyári délutánt. Ilyenkor gyerek és szülő közösen játszik, alkot, eszik, iszik és mindeközben jó hangulatban mesél és beszélget… :).

 • Nyári szünet előtti utolsó edzés a gyerek csoportban

  Az évek alatt kialakult szokás szerint, az iskolai szünetekben a klubunk gyerek edzései (Manó, Gyerek és iskolai csoportok) is szünetelnek. ...A nyári szünet előtti utolsó edzésre a dojo-ban most is várjuk a szülőket és mindenki mást, aki szeretné megnézni mi minden történt a gyerkőcökkel az elmúlt esztendőben, milyen sokat ügyesedtek és fejődtek mindannyian a edzések alatt...

 • Házi vizsga – 4.kyu

  A klub hagyományainak fontos részét képezi a házi vizsga eseménye, amikor tagjaink a klub instruktorai előtt, vizsga körülmények között mutatják be a tudásuk aktuális szintjét...

 • Vaddisznó jelentkezett a bográcsunkba… 🙂

  Még az elmúlt évben szóltam egyik barátunknak, ha valamikor tudomására jut, hogy egy vaddisznó úgy gondolja befejezi földi pályafutását és a mi bográcsunkba szeretne kerülni, akkor semmiképpen ne utasítsa vissza... 🙂

 • Módszertani edzés – elsősegély

  Minden évben megrendezzük módszertani edzéseinket, amelyek ju jitsu átadásának módszertanával, valamint a hozzá kapcsolódó területek megismerésével foglalkoznak. Ilyen fontos témakör az elsősegélynyújtás megfelelő szintű ismerete...

 • Vérünket adjuk… 🙂

  2013 novemberében voltunk először a klubtársainkkal közösen vért adni. Ekkor elhatároztuk, hogy minden évben két alkalommal (tavasszal és ősszel) sort kerítünk erre az eseményre. A mostani tavaszi időpontunk csak irányadóként lett meghatározva, ha szükséges változtatunk rajta, hogy lehetőség szerint minél több társunknak legyen alkalma velünk tartani.

 • Az év utolsó szabadtéri tréningje 🙂

  Az időjósok előrejelzéseiben kellemes strandidőt ( kb. -5 °C) 😀 lehet látni a tervezett időpontunkra, ezért senki ne hagyja otthon a fürdőcuccát, és csatlakozzon hozzánk ezen a kellemes téli estén 🙂 .

 • Gyermekek, no meg anyu, apu, … 🙂

  A nyár előtti utolsó "edzésünk" :), a ManóMenő Parti adta az ötletet, hogy a téli szünet előtt is csináljunk egy olyan közös programot, ahol a gyerekek és szülők, testvérek, meg mindenki, aki kedvet érez, együtt töltsön el velünk egy jó hangulatú órácskát a tatamin :).

 • Manók, anyukákkal, apukákkal… 🙂

  A nyár előtti utolsó "edzésünk" :), a ManóMenő Parti adta az ötletet, hogy a téli szünet előtt is csináljunk egy olyan közös programot, ahol a gyerekek és szülők, testvérek, meg mindenki, aki kedvet érez, együtt töltsön el velünk egy jó hangulatú órácskát a tatamin :).

 • Vérünket adjuk… 🙂

  A klubból vagyunk néhányan akik már korábban is több alkalommal adtunk vért. Az egyik edzés utáni beszélgetés közeben jött az ötlet, miért ne tehetnénk ezt meg legközelebb közösen... No pontosan erre készülünk most 🙂

 • Őz érkezik a bográcsba… 🙂

  A 2013-as évben sok olyan, a klubot és annak tagjait személyesen is érintő esemény történt, amelyeket már nagyon időszerűvé vált egy közös összejövetel alkalmával felidézni, átbeszélni, megünnepelni. Tagjaink közül többen házasságot kötöttek, két barátunknál baba is érkezett a családba, sikeres vizsgákon vagyunk túl, a senior csapatunk most szeptemberben lett 10 éves :), és még azt hiszem sorolhatnám… 🙂 (mondjuk az Univerzum Tanácsának soron következő szimpóziuma :D).

 • Szabadtéri edzés Hódmezővásárhelyen

  A Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozathoz kötődve tartottuk meg évekkel ezelőtt az első szabadtéri edzésünket. A Sportágválasztó alatt két napon kersesztül egész nap reggeltől estig kint vagyunk a jó levegőn, és ha már ott vagyuk, miért is ne edzenénk egy jót ott a helyszínen is ... 🙂

 • Nagy Sportágválasztó Hódmezővásárhelyen

  Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Nagy Sportágválasztó. Klubunk minden évben részt vett a Hódmezővásárhelyen megtartott eseményen, így idén sem maradunk ki ebből a nagyszerű kezdeményezésből.

 • A kezdő csoport edzései

  A klub történelmében 2007-től egyfajta generáció váltás volt megfigyelhető. A korábban ide tartozó gyakorlók közül többen, ettől az időponttól kezdődően fokozatosan léptek az önállóság útjára. Ez folyamat gyakorlatilag ebben az évben zárult le a sensei Galisz Péter által vezetett Mozgás Központ dojo hivatalos önállósodásával...

 • Kezdődnek az edzések a gyerek csoportokban

  Az iskolai tanév megkezdésével klubunkban is megkezdődnek a gyerek csoportok edzései.

 • Éjszakai fürdőzés 🙂

  Az éjszakai fürdőzés most kissé korábbira módosul, mondjuk úgy késő déutáni - kora estire :). Ebből adódóan pénteken, a senior edzés helyszíne is a vásárhelyi strandfürdő szokásos meleg vizes medencéje lesz...

 • Nyári Nemzetközi Edzőtábor – Balatonfenyves

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség Nyári Nemzetközi Edzőtábora Balatonfenyvesen...

 • Házi vizsga (3.dan)

  Különleges, és egyben igen ritka esemény a házi vizsgák sorában a mai. A klub fennállásának 29 éve alatt nem volt még olyan alkalom amikor sandan (3.dan) vizsgára került volna sor...

 • NagyTakarítás 🙂

  Azokban az években amikor lehetőségünk adódott, az iskolai nyári szünetet kihasználva egy nagyobb terembe költöztünk át (ugyanabban az épületben) a szeptemberi iskolakezdés időpontjáig. Ebben az évben is megadatott ez a lehetőség, ezért ismét pakolunk… 🙂 … és ha már pakolunk, akkor mindenhol mindent tisztává is varázsolunk… :)...

 • Éjszakai szabadtéri edzés – Óföldeák

  A nyáron Óföldeákra szervezett klubtábor programjai között kerül megrendezésre az éjszakai szabadtéri edzésünk...

 • Nyári Klubtábor Óföldeákon

  2012 júniusában, a ’90-es évek Mártélyon rendezett táborainak folytatásaként Óföldeákon rendeztünk klubtábort. Biztonsággal kijelenthetem :), minden tekintetben sikerült ismét olyan tábort csinálni, ahonnan minden résztvevő sok-sok maradandó élménnyel tért haza. Egy évvel később, 2013 júniusában ismét visszatérünk Óföldeákra, ahol megint mindenkinek lesz lehetősége „megélni a pillanatokat”… 🙂

 • ManóMenő Parti

  Az elmúlt években Márti ötletének eredményeként rendeztük meg a klubunk gyerek csoportjainak közös délutáni összejövetelét. A korábbi két rendezvény nagyon sok élménnyel gazdagította a gyerekeket és szülőket egyaránt. Az egész délutáni közös program mindenki számára kiváló szórakozást és kikapcsolódást jelentett. Ezért döntöttünk úgy (micsoda meglepetés :)), hogy idén is megrendezzük a gyerek csoportok nyári szünet előtti utolsó nagy közös edzését :), a ManóMenő Partit...

 • Szikáncsra megyünk… 🙂

  Családi nap Szikáncson...

 • Vizsga – 5.kyu

  A vizsgán előreláthatóan nyolcan az 5. kyu anyagát mutatják be. A vizsgázók száma és személye a házi vizsga eredményének ismeretében válik majd véglegessé...

 • Módszertani edzés – elsősegély

  Az éves programsorozatunk fontos állomásaként rendezzük meg a Módszertani edzésünket. 2013-ban a szokásoktól eltérően nemcsak a klub instruktorai, hanem minden klubragunk részére lehetőség adódik a részvételre. A mostani foglalkozáson, az edzéseken előforduló egészségügyi veszélyhelyzetekkel (rosszullét, sérülés, stb.), azok felismerésével, valamint az ilyenkor fontos és szükséges teendőkkel foglalkozunk. Segítségünkre lesz ebben Gyula barátunk, aki mentőápolóként nap mint nap találkozik ilyen és ehhez hasonló esetekkel...

 • Vezetőségválasztó Közgyűlés – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség Vezetőségválasztó Közgyűlése

 • Az év utolsó edzése a strandfürdőben 🙂

  A szokásoknak megfelelően ebben az évben is az utolsó edzés tartogatja számunkra a legnagyobb kihívásokat :). Mivel egyik, mára már szállóigévé nemesült mondásunk szerint „Nem mutatunk gyengeséget !” , ezért nem hátrálhatunk meg...

 • Vezetőségválasztó Közgyűlés – Kecskemét

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség Vezetőségválasztó Közgyűlése

 • Országos vizsga – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség őszi vizsgaidőpontja.

 • Küzdő edzés – Kecskemét

  Ju jitsu küzdelmi szeminárium

 • Övanyag szeminárium – Budapest

  Kék övanyag szeminárium. Az edzéseket vezeti shihan Kovács Attila 6. dan, a Magyar Ju Jitsu Szövetség Technikai Igazgatója

 • Instruktori gyűlés – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség instruktorainak soron következő találkozója...

 • Szabadtéri edzés Hódmezővásárhelyen

  Minden évben kihasználjuk a Nagy Sportágválasztó rendezvényre való kitelepülésünket arra, hogy ha már szabad ég alatt jó levegőn töltöttük az egész napot akkor mi más lehetne méltóbb lezárása e szép napnak, mint egy alkonyatba forduló közös edzés a barátainkkal...

 • Sportágválasztó Hódmezővásárhelyen

  Ebben az évben is megrendezésre kerül városunkban a Nagy Sportágválasztó programja, amelyen az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a klubunk is részt vesz. A kilátogató érdeklődők nagyon sok mozgásformával és sportággal kerülhetnek kapcsolatba. Ezen egyedülálló kezdeményezés alkalmával nem csak bemutatók formájában ismerkedhetnek meg a különféle sportokkal, hanem mindenki számára személyes és közvetlen tapasztalatszerzésre és kipróbálásra is nyílik lehetőség a rendezvény helyszíneinek végiglátogatásával...

 • Földharc szeminárium Kecskeméten

  Földharc szeminárium Fekete Sándor vezetésével

 • Kezdődnek az edzések a Manó csoportban

  Az iskolai időszak kezdetével megkezdődnek az edzések a klub Manó csoportjában is. Az edzésidőpontok és helyszín változatlanul, az eddig megszokottak szerint marad (megtalálható a klub csoportjainak ismertetésénél).

 • Kezdődnek az edzések a Gyerek csoportban

  Az iskolai időszak kezdetével megkezdődnek az edzések a klub Gyerek csoportjában is.

 • Aikidos barátaink tartanak edzést

  A vásárhelyi aikido csapattal fennálló több éves baráti kapcsolatunk következő állomásaként meghívásunkat elfogadva edzést tart a klubunkban Héjja László 4. danos aikido mester.

 • Éjszakai fürdőzés

  Hagyományos programsorozatunk egyik legfontosabb nyári állomása következik az éjszakai fürdőzés :).

 • Nyári edzőtábor – Balatonfenyves

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség nyári edzőtábora 2012 - Balatonfenyves

 • Vendégségben az aikido táborban – Székkutas

  Évről-évre minden nyáron, tisztelettel fogadjuk el a meghívást az aikido-s barátainktól, hogy látogassuk meg őket a nyári gyermek táborukban. Ráhai Józsi (3.dan aikido) barátunk meghívására idén is csatlakozunk egy rövid időre a táborozókhoz :)...

 • Vizsga

  A vizsgán előreláthatóan öten vagy hatan a 6. kyu anyagát mutatják be. A vizsgázók száma és személye a házi vizsga eredményének ismeretében válik majd véglegessé. A vizsgát vezeti: shihan Berkes László, a Magyar Ju Jitsu Szövetség elnöke. A vizsga nyílt, minden érdeklődőt szeretettel várunk. Kérünk mindenkit, aki a vizsgát szeretné figyelemmel kísérni, hogy a kezdés előtt 15 perccel foglalja el helyét.

 • Nagytakarítás!

  A szokásos éves programunknak megfelelően idény nyáron is átköltözünk egy rövid időre egy kicsit nagyobb terembe és ezt az alkalmat kihasználjuk arra is, hogy minden részletre kiterjedően tisztává varázsoljuk a dojo-t és környezetét.

 • Nyári klubtábor – Óföldeák

  1995 és 1998 között négy alakalommal rendeztünk nyári tábort Mártélyon. Ezek közül kettő klub, kettő pedig szövetségi rendezvény volt. 1990 előtt sensei Czeglédi Nándor rendszeresen szervezett táborokat Mártélyra, mi azt a hagyományt elevenítettük fel akkor és tesszük ebben az évben újra...

 • ManóMenő Parti 🙂

  Az elmúlt évben Márti ötletének eredményeként először rendeztük meg a klubunk gyerek csoportjainak közös délutáni összejövetelét. Az első ManóMenő Parti nagyon sok élménnyel gazdagította a gyerekeket és szülőket egyaránt. Az egész délutáni közös program mindenki számára kiváló szórakozást és kikapcsolódást jelentett. Már akkor elhatároztuk, lehetőség szerint ezentúl minden évben szervezünk ilyen programot.

 • Sportnap

  2011. szeptemberében újra elkezdődtek a Szent István Általános Iskola sport tagozatos osztályaiban a klubunk által vezetett "önvédelmi" foglalkozások. Az iskola 2012-ben egy másik hagyományához is visszatér, amikor egy sportnap keretein belül mutatkoznak be a különböző évfolyamok diákjai.

 • Házi vizsga

  Klubunk másfél évtizedes hagyománya, hogy tagjaink a klub instruktorai előtt, vizsga körülmények között mutatják be tudásuk aktuális szintjét. Mivel az edzéseken nincs vizsgára készülés, ezért ez mindenkinek egy olyan alkalom, ahol tapasztalatokat szerezhet a vizsga hangulatából. A vizsga értékelésénél az instruktorok elmondják véleményüket és ajánlásaikat a látottakkal és tapasztaltakkal összefüggésben, ami nagy segítséget jelent a vizsgázóknak a további fejlődésük folyamatában.

 • Küzdő edzés – Kecskemét

  A küzdelem alapjaival (technika, taktika, stratégia) foglalkozunk. Átismételjük az eddig tanultakat és erre építve haladunk tovább a tapasztalat szerzés és gyakorlás eszközeivel...

 • Tavaszi őzpörkölt 🙂

  A télen egy kedves klubtársunk Jani barátunk (Old Geri) felajánlásának köszönhetően, megfelelő és szakszerű előkészítés után (Bandi sensei) beköltözött egy őz a mélyhűtő kamrába arra várva hogy egyszer majd a nem túl távoli jövőben, - mindannyiunk megelégedésére - elfoglalja az őt megillető helyet egy bográcsban :). Nos ez az idő rövidesen elérkezik!

 • Országos vizsga – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség tavaszi vizsgaidőpontja.

 • Küzdő edzés – Kecskemét

  Az edzések tematikája a földharc, versenykörülmények között is alkalmazható technikáinak gyakorlására épül...

 • Övanyag szeminárium – Budapest

  Zöld övanyag szeminárium. Az edzéseket vezeti shihan Kovács Attila 6. dan, a Magyar Ju Jitsu Szövetség Technikai Igazgatója

 • Instruktori gyűlés – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség instruktorainak soron következő találkozója...

 • Szilveszteri buli a Mozgás Központban!

  . Kedves Edzőtársak, Kedves Barátaink! . 2011. március 17- én ünnepélyes keretek között megnyitottuk az edzőtermünket, melyet azóta vérrel/verejtékkel már felavattunk ugyan, de egy hatalmas bulival még nem! 🙂 Erre lehet kiváló alkalom a közelgő Szilveszter, és arra gondoltunk, hogy egy bográcsozással, karaokeval és sok-sok jókedvvel, Veletek együtt lépnénk át az Újévbe! Készülünk harcsapaprikással, marhapörkölttel, […]

 • Év végi fürdőzés

  Minden évben a klubunk utolsó edzése szokott a legkeményebb próbatétel lenni mindannyiunk számára :). Ezúttal sem lesz ez másképpen. A naptár most úgy hozta hogy pontosan a szilvesztert megelőző napon van az utolsó edzésünk 2011-ben. Ezen a pénteki napon a hagyományainknak megfelelően egy kőkemény tréninget 😀 tartunk Városi Strandfürdő termálvizes medencéjében :). Hozunk magunkkal sütiket […]

 • Évzáró vacsora – Orosházi Küzdősport Centrum

  Az Orosházi dojonak is helyet adó Orosházi Küzdősport Centrum év végi hagyományos vacsorájára klubunk is meghívást kapott. . Menü: sajttal-sonkával töltött borda csőben sült “La’Rosa” kedvence roston sült csirkemell tört burgonya, rizi-bizi házi káposztasaláta részvételi díj: 1.500-, Ft. . Az Orosházi dojo tagjai helyben tudják jelezni a részvételi szándékukat, a vásárhelyiek Füvesi Sándornál jelentkezzenek december […]

 • Vizsga

  A vizsgán előreláthatóan hatan a 6. kyu, egy fő pedig az 5. kyu anyagát mutatják be. A vizsgázók száma és személye a házi vizsga eredményének ismeretében válik majd véglegessé. A vizsgát vezeti: shihan Berkes László, a Magyar Ju Jitsu Szövetség elnöke. A vizsga nyílt, minden érdeklődőt szeretettel várunk. Kérünk mindenkit, aki a vizsgát szeretné figyelemmel […]

 • shihan Berkes László Hódmezővásárhelyen

  Elfogadva a meghívásunkat, a Magyar Ju Jitsu Szövetség elnöke, shihan Berkes László a Mozgás Központ dojoban tart tréninget. Az edzésre minden klubtársunkat várjuk, függetlenül attól, hogy melyik (felnőtt) csoport munkájában vesz részt. A tréning nem egy bizonyos témakör köré épül, hanem a ju jitsu egészével fogunk foglalkozni, így az övfokozatoknak sem lesz jelentősége. Az edzés […]

 • Küzdő edzés – Kecskemét

  . Az edzés vezető instruktora: sensei Lóki Sándor . Részvételi díj: 2.000 Ft . Tudnivalók: • Napi két edzés: 10-12-ig és 14-16-ig. A szünetben lehet az iskolában maradni. • Ajánlott felszerelés: edzőruha, fogvédő, ágyékvédő, kesztyű. • Előzetes fizetés és regisztráció nem szükséges. Étkezés és utazás egyénileg. • Információ: Berkes László 30/2067078 berkes.laszlo@jujitsu.hu . a Tatami […]

 • Őszi klubtalálkozó

  Megérkezett az ősz, ami a színpompás lombjukat hullató fák és a csípős reggeli hidegek mellett magával hozta a szokásos őszi klubtalálkozónk megrendezésének apropóját is :).

 • Országos Vizsga – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség őszi vizsgaidőpontja.

 • Házi vizsga

  A klubunk hagyományainak megfelelően a vizsga előtt egy hónappal kell a gyakorlóknak bizonyítaniuk a felkészültségüket az iskola instruktorai előtt. Meg kell győzniük a klub instruktorait arról, hogy fejlődésük mentálisan és fizikálisan is olyan szintre ért, amellyel képesek a Magyar Ju Jitsu Szövetség előttük álló vizsgájának a teljesítésére. A mostani házi vizsgán várhatóan hatan a 6. […]

 • Instruktori gyűlés – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség instruktorainak soron következő találkozója.

 • Szabadtéri edzés

  Évente két alakalommal, kötődve a Nagy Sportágválasztó rendezvényhez, kihasználva az alkalmat, hogy a tatamijaink “kitelepítésre” kerülnek a Városi Stadionba, megrendezzük a szabadtéri edzésünket. Ezen a napon nem lesz külön edzés az Orosházi Dojoban és Hódmezővásárhelyen a senior csoportban, hanem a szabadtéri edzésen tartunk egy közös tréninget. Természetesen minden olyan klubtársunkat szívesen látunk aki részt akar […]

 • Sportágválasztó – Hódmezővásárhely

  Negyedik alkalommal veszünk részt a Hódmezővásárhelyen megrendezésre kerülő Nagy Sportágválasztó programon. Tudom, hogy az elmúlt három alkalom mindenkiben sok emléket idéz fel és biztos vagyok abban, ez alkalommal is gyarapítani fogjuk azok számát. Most is mind a két napon megtalálhatnak bennünket az érdeklődők és csakúgy mint eddig, mindenkit várunk egy barátságos ismerkedésre a tatamin :). […]

 • Küzdő edzés – Kecskemét

  . Az edzés vezető instruktora: Halmi Viktor . Részvételi díj: 2.000 Ft Tudnivalók: • Napi két edzés: 10-12-ig és 14-16-ig. A szünetben lehet az iskolában maradni. • Ajánlott felszerelés: edzőruha, fogvédő, ágyékvédő, kesztyű. • Előzetes fizetés és regisztráció nem szükséges. Étkezés és utazás egyénileg. • Információ: Berkes László 30/2067078 berkes.laszlo@jujitsu.hu . a Tatami Centrum beszámolója […]

 • Gyermek és Manó edzések

  A nyári szünet utáni első edzés: Gyermek csoport: 2011. szeptember 5. – 17.00 órakor Manó csoport: 2011. szeptember 7. – 17.00 órakor

 • Módszertani Edzés – második rész

  Az első alkalommal már áttekintettük a oktatáshoz szorosan kötődő és szükséges egészségügyi ismereteket és tudnivalókat, így a mostani tréningen már “tisztán” az oktatás módszertanával az edzésekkel; azok felépítésével a technikák és szemlélet átadásának lépéseivel és módjaival foglalkozunk. Bevezetés, általános elvek Bemelegítés Bázis technika (atemi waza), esés technika (ukemi waza) Ju jitsu waza Fizikai és mentális […]

 • Éjszakai fürdőzés

  Klubunk hagyományosan, évente két alkalommal (nyáron és télen) a strandfürdőben tart edzést :). Ezek az edzések mindig nagyon megerőltetőek szoktak lenni, mivel az edzés végén alig bírunk kikászálódni a medencéből ahol addig aktívan pihengettünk, beszélgettünk, alkalomadtán ettünk-ittunk :D. A soron következő “éjszakai fürdőzés” pénteken, a senior edzést követően kezdődik és általában a strand záróráig szokott […]

 • Módszertani edzés

  A Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely instruktorai és azok közvetlen segítői (minimum 4. kyu övfokozat) minden évben összejönnek, hogy átvegyék a klub oktatási módszertanának lépéseit, megbeszéljék az elmúlt évben felgyülemlett tapasztalatokat. A közös tréningen a gyakorlottabbak átismétlik, az újak általánosságban és tematikusan részletezve is megismerik az alapelvekre épülő oktatás egymásba illeszkedő alkotóelemeit.

 • Nyári Tábor – Balatonfenyves

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség hagyományos nyári tábora Balatonfenyvesen. A táborral kapcsolatban folyamatosan fogunk új információkkal szolgálni itt a honlapunkon. Magyar Ju Jitsu Szövetség Nyári Tábor 2011. . élmények a Magyar Ju Jitsu Szövetség 2010. évi nyári táborából élmények a Magyar Ju Jitsu Szövetség 2009. évi nyári táborából élmények a Magyar Ju Jitsu Szövetség 2005. […]

 • ManóMenő parti 🙂

  Klubunk a tavalyi évben kezdte meg a legkisebbek számára rögzített időpontokban a foglalkozásokat. Az így, önszerveződéssel létrejött manó csoporttal mostmár minden korcsoportban kis létszámban, külön bontásban és módszertannal folynak a tréningek, három éves kortól egészen a kortalanságig 🙂 (másképpen fogalmazva, amíg újra el nem érjük a gyerekkort :). A manó és gyerek csoportban a gyerekek […]

 • Bemutató a Gyermeknapon

  A Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda területén megrendezett gyeremeknapi programok között lesz megtekinthető a klubunk bemutatója .

 • Sportágválasztó – Hódmezővásárhely

  . A 2010. évi rendezvények tapasztalatai, valamint a szervezési információk szerint ismét nagyon sok érdeklődőt várunk a programunkra. . . Lesz folyamatos birkózás :), helyszíni bemutatók, illetve pénteken és szombaton színpadi bemutató. A program mindkét napon 09.00-17.00 között látogatható. . A színpadi bemutatók időpontjai: péntek: 15.45 szombat: 14.30 . Reméljük jó időnk lesz!

 • Összevont edzés

  Klubunk hagyományai szerint minden évben tartunk olyan tréninget amelyen az összes tagunk egyszerre van jelen, függetlenül attól melyik csoportban, milyen módszertan szerint vesz részt a tréningeken. Az elmúlt évben az új dojo-nk Orosházán adott otthont ennek a tréningnek, ebben az évben a programunkat összekapcsoljuk a már szintén hagyományos rendezvénynek számító közös edzéssel, a hódmezővásárhelyi aikido […]

 • Küzdő edzés – Kecskemét

  . Az edzés vezető instruktora,  sensei Lóki Sándor. küzdő szeminárium  

 • Tavaszi buli – MOHA

  Klubéletünk újabb fontos állomásaként a soron következő összejövetelünket a Pótszilveszter alkalmával már jól bevált helyszínen, Kishomokon a Moha néven ismert sörözőben tartjuk. A fő motor ezúttal is Bandi sensei, a többiek (mindenki) segítenek amiben tudnak, hogy ismét mindannyian jó hangulatban és maradandó élményekkel tölthessük el közösen ezt a remélhetően kellemes délutánt és estét. A menü […]

 • Közös edzés Kecskeméten

  Az elmúlt években tovább erősödött a kecskeméti és a vásárhelyi klub közötti kapcsolat. Több alkalommal vettünk részt egymás edzésein vagy láttuk vendégül a másik klub instruktorait a saját dojonkban.

 • Bemutató edzés – Orosháza

  Sportmaraton Orosházán. Az Eötvös József Tagintézmény fennállásának 25. évfordulója alkalmából április 15-e péntek 13 órától április 16-a szombat 14 óráig 25 órás sportprogramot szervez a sportcsarnokban. Az akcióval az egészséges életmód fontosságát is hirdetni kívánják. A sokszínű programra nézőként vagy aktív résztvevőként várnak minden sportot kedvelő érdeklődőt. A kínálat: kerékpártúra, kézilabda, kosárlabda, utcai futás, asztalitenisz, […]

 • Országos Vizsga – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség tavaszi vizsgaidőpontja.

 • Övanyag szeminárium 5.kyu – Budapest

  A tréning vezetője shihan Kovács Attila, a Magyar Ju Jitsu Szövetség Technikai Igazgatója. Az edzés tematikája a 5. kyu övanyaga köré épül. A gyakorlás során sor kerül a teljes 5. kyu anyagának a bemutatására, értelmezésére, gyakorlására. shihan Kovács Attila szeminárium

 • Küzdő edzés – Kecskemét

  . Az edzés vezető instruktora, Halmi Viktor küzdő szeminárium

 • Bemutató edzés

  2011. március 17-én klubunk új dojoval bővül. Sensei Galisz Péter az általa üzemeltetett Mozgás Központban folytatja tovább a kezdő-haladó vegyes csoportjának az edzéseit. A megnyitó alkalmából klubunk egy bemutató edzést tart, amelyen a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztály képviselve lesz. A bemutató edzésen egy rövidített (kb. 1 óra) időtartam alatt adunk ízelítőt a klubunkban folyó […]

 • Övanyag szeminárium 6.kyu – Budapest

  A tréning vezetője shihan Kovács Attila, a Magyar Ju Jitsu Szövetség Technikai Igazgatója. Az edzés tematikája a 6. kyu övanyaga köré épül. A gyakorlás során sor kerül a teljes 6. kyu anyagának a bemutatására, értelmezésére, gyakorlására. shihan Kovács Attila szeminárium  

 • Instruktori gyűlés – Budapest

  A Magyar Ju Jitsu Szövetség instruktorainak soron következő találkozója.

 • Pótszilveszter

  Klubunk buliszervező motorja sensei Meszlényi András ötlete szerint megtartjuk a 2011. év első klubrendezvényét. Mivel még eléggé közeli az elmúlt szilveszter, ezért kineveztük Pótszilveszternek. A mostani bulit négyen szervezzük (Bandi sensei, Galisz Peti, Török Robi és én), de szerintem mindenki számára találunk olyan feladatot, amivel hozzá tud járulni a közös munkához. 🙂 A menü marhapörkölt […]

 • sensei Fekete Sándor Hódmezővásárhelyen

  Ismét edzést tart sensei Galisz Péter csoportjában, a Tatami Centrum Kecskemét instruktora, sensei Fekete Sándor. A tréning tematikájának az alapját, a földharc versenytechnikái alkotják majd. Mindenki készüljön fel különlegesen zord időjárási körülményekre, forralt bor, hólapát, szükséges alapfelszerelés ezen a pénteken. 🙂

 • Fürdőzés – Hódmezővásárhely

  Hagyományos év végi lazítás a fürdőben. Ha hozunk (mindig szoktunk :)) lesz süti, pogi, pezsgő, stb.

 • Klubvacsora – Orosháza

  Első ízben veszünk részt az Orosházi Küzdősport Centrum által szervezett hagyományos év végi klubvacsorán. A Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely instruktorai (Földházi Márta, Török Róbert, Galisz Péter, Füvesi Sándor) képviselik a dojonkat a rendezvényen.

 • Vizsga

  Sensei Galisz Péter csoportjából hárman kaptak lehetőséget az intruktoruktól, hogy megmutassák a felkészültségüket a 6. kyu (Dávidházi Ernő) és a 4. kyu (Kósa Tamás, Füvesi László) övfokozatokra.

 • sensei Fekete Sándor Hódmezővásárhelyen

  Meghívásunkat elfogadva, sensei Fekete Sándor (Tatami Centrum Kecskemét) vezeti sensei Galisz Péter csoportjában a mai edzést. Fekete sensei a földharc versenytechnikáiba (grapling, bjj) ad betekintést a tréning folyamán.

 • Összevont edzés – Orosháza

  Az év végi összevont edzés az új dojonkban, Orosházán lesz. Mivel a dojo befogadóképessége limitált (kb. 20 fő), a részvételt egyeztetni fogjuk mindenkivel.

 • Házi vizsga

  Sensei Galisz Péter csoportjából hárman (Dávidházi Ernő, Kósa Tamás, Füvesi László) mutatják meg felkészültségüket a következő övfokozat vizsgája előtt.

 • Küzdő edzés – Kecskemét

  A küzdelem alapjaival (technika, taktika, stratégia) foglalkozunk. Átismételjük az előző alakalommal megismerteket és erre építve haladunk tovább a tapasztalat szerzés és gyakorlás eszközeivel.

 • Országos vizsga – Budapest

  Az előzetes jelentkezések alapján sok vizsgázóra számítunk, a kezdési időpont 10.00. A klubunkból Marton Andi vizsgázik 2. kyu fokozatra.

 • Vizsgaanyag szeminárium – Budapest

  Shihan Kovács Attila Technikai Igazgató vezetésével, a Szövetség övanyagának áttekintése, értelmezése, a felmerülő kérdések megválaszolása.

 • Manó csapat

  Első foglalkozás 🙂

 • Instruktori gyűlés – Budapest

 • Sportágválasztó

  A tavaszi rendezvény tapasztalatai, valamint a szervezési információk szerint ismét nagyon sok érdeklődőt várunk a programunkra.

 • Klubdélután

  A szervezők ( Gera Andrea, Meszlényi András, Galisz Péter, Dobos László, Szitás Zoltán) mindenkit személyesen hívtak meg a hétvégi közös programunkra.

 • Ju Jitsu edzések – Orosháza

  A nyári beszélgetések és egyeztetések eredményeként 2010. szeptember 03-n elkezdjük Orosházán a ju jitsu edzéseket.