A Kőrös-torokba kerekezünk… :)

Nekibátorodtunk a korábbi kalandozásaink sikerei okán, így hát ismét bicajra pattanunk és elindulunk Csongrád felé, a festői szépségű Körös-torok, tengerpartokat idéző homokfövenyes partjához… 🙂 .

A táv nem kicsi (kb. 40 km), de mint mindig most sem sietünk sehová. Ezért ha kell, megállunk enni, inni, pihenni, fotózni, meg azért amiért éppen az eszünkbe jut. Egyszer úgyis odaérünk… 🙂 . Az utunk lehetőség szerint végig a töltésen vezet majd, így garantálhatóan út közben is lesz elég látnivaló; és egyszer csak amikor odaérünk, lepihenünk a strandon. Majd jöhet a pihenés minden formája, ebben még akár versenyezhetünk is 🙂 . Néhány lehetséges opció: Napozunk, árnyékban alszunk, eszünk, iszunk, pancsolunk, fagyizunk, a többit meg ott helyben rögtönözzük… 😀 . Szükség is lesz a tengernyi sok pihenőre, mivel onnan haza is kell jönnünk, és bizony a visszaút is kb. 40 km. 🙂 . 

Amit érdemes magunkkal hozni: napvédő csodaszerek és felszerelések, energia és folyadék utánpótlás, vízi ruházat, és ami még most nem jutott eszembe 🙂

Akinek nincs üzembiztos biciklije, de jönni szeretne szóljon, otthon nálunk van három olyan bicaj is amivel nyugodt szívvel neki lehet vágni ennek a kis kirándulásnak.

Akit érdekel a program az személyesen, vagy az ismert elérhetőségeink valamelyikén megtalál bennünket.

.      .      .

az eddigi bicajos élményeink 🙂

Egészségkerékpárra pattanunk… 🙂

Veni, vidi, vici Ópusztaszer 🙂 – 2017. július 08.

Vigyázz mit kívánsz… 🙂 – 2017. május 13.

Tizennyolc keréken Mártélyra… 🙂 – 2016. július 02.

Időpont

2018. július 7., szombat - 06:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Jókai és Borz utca sarok

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>