Bicajjal Mártélyra :)

Az elmúlt években már megjártuk erre a hadak útját (tekertünk, sétáltunk, úsztunk, eveztünk, eláztunk… 😀 ), és most ismét neki indulunk… 🙂 . Akinek van kedve tartson velünk ezen a szombaton bicajjal Mártélyra. Az előzetes tervek csupán arról szólnak, hogy a Bodzási úton kitekerünk a töltésig, majd azon végig kerekezünk egészen Mártélyig. Ott eltöltünk annyi időt amennyi csak jól esik, és azután haza tekerünk a bicikliúton, vagy a régi Tiszai úton, majd eldöntjük… 🙂 .

Konkrét tervünk nincs, akik eljönnek azokkal majd közösen kitaláljuk a továbbiakat. Mivel nem túlélő túrát tervezünk 🙂 , ezért gyerkőcök is bátran jöhetnek, nem sietünk sehová. Az útra enni-, innivalót érdemes mindenkinek hoznia magával 🙂 . (továbbá aki  úgy érzi, lehet nem hátrány ha van nála szúnyog és kullancs riasztó, napvédőkrém, meg ilyesmi… 🙂 )

Akinek nincs üzembiztos biciklije, de jönni szeretne szóljon, otthon nálunk van három olyan bicaj is amivel nyugodt szívvel neki lehet vágni ennek a kis kirándulásnak.

Akit érdekel a program az személyesen, vagy az ismert elérhetőségeink valamelyikén megtalál bennünket.

Találkozó a Zrínyi utca végén a Hódmezővásárhely táblánál (kb. a Zrínyi és az Álmos utca kereszteződése), reggel 9.00-kor.

20170513 - 08

korábban is jártunk már arrafelé… 🙂

Vigyázz mit kívánsz… 🙂 – 2017. május 13.

Tizennyolc keréken Mártélyra… 🙂 – 2016. július 02.

Időpont

2018. május 26., szombat - 09:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Zrínyi utca

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>