Bográcsos következik… :)

Az elmúlt évben birtokba vett edzőtermünk tágas udvara remek lehetőséget biztosít a klubunk rendezvényeinek színhelyéül. Idén nyáron sok időt, energiát és munkát fektettünk abba, hogy a dojo a lehető legjobb módon kerüljön kialakításra. A következő évben pedig, az udvarra vonatkozó terveinket szeretnénk megvalósítani. Ennek egyik részlete, a főzéseinket segítő kültéri grillező és sütő, valamint bográcsos hely kialakítása.

Azért, hogy megfelelő tapasztalatokat gyűjthessünk az udvarban történő sütésről-főzésről, a mostani bográcsosunkat itt fogjuk elkészíteni 🙂 .

Jó szokásunkhoz híven most is olyan ételre esett a választásunk, amelyet még nem készítettünk el bográcsban. Székelykáposztát főzünk bográcsban, és természetesen mellette sülnek majd az egyéb finomságok a tárcsán.

Időpont:

2015. október 10. szombat

Helyszín:

6800 Hódmezővásárhely, Róka utca 4.

Menü:

székelykáposzta bográcsban, valamint tárcsán sült finomságok,

és a szokásos jó hangulat sütikkel és itókákkal

(ezeket magunknak kell hozni)

Részvételi díj: 2.000,- Ft. / fő (gyerekeknek nem kell fizetni), amit nálam (Füvesi Sándor), vagy Mártinál lehet befizetni.

Legkésőbb október 07-ig kérem mindenkitől a jelentkezést és a részvételi díjat. Jelentkezni lehet nálam, Mártinál, e-mail-ben, vagy itt a hozzászólások között.

A barátaink barátait, barátnőit, gyerekeket stb. most is szívesen látjuk. A mi gyerkőceink is ott lesznek, így aki gyereket szeretne hozni, annak biztosítva van a játszótárs… 🙂 .

Természetesen mindenki hozhat magával sütit vagy amit csak akar. Legutóbb is megettünk és megittunk minden hozott dolgot, most sem zavarunk haza senkit, aki hozni merészel valami finom desszertet, itókát vagy bármi mást .

A munka mint mindig, most is közösen zajlik majd, így aki szeretne, jöhet már a délelőtt folyamán (10 órától lehet érkezni); húst előkészíteni, zöldségeket aprítani, asztalokat, székeket rendezni, tüzet csiholni, stb… Sőt, az ilyenkor szokásos munkák mellett, lesz némi plusz feladat is, ami leginkább néhány szekrénnyel előadott társastáncot jelent… 🙂 .

Azokat is várjuk, akik elfoglaltságaik miatt csak estére tudnának csatlakozni hoznánk, hiszen biztosak lehetnek benne, hogy mindenféle jóból jut nekik is, és persze az Univerzum Tanács (UT) szellemi színvonala is általában az esti órákban éri el a legkonstruktívabb állapotát… 🙂 .

2015.04.25. pacal 50.JPG

Figyeljétek a honlapot a friss infókért. Óhaj, sóhaj, vélemény, észrevétel esetén megtaláltok az ismert elérhetőségeimen, vagy írjatok hozzászólások közé.

Mindenkit szeretettel várunk!

A jó időben meg reménykedünk…

(az UT majd intézkedik 🙂 )

.       .      .

néhány történet a múltból

Tavasz, napsütés, jókedv, és pacal a bográcsban… :). – 2015. április 25.

Babgulyás bográcsban és palacsinta… 🙂 – 2014. október 04.

Vaddisznó a bográcsban 🙂 – 2014. április 26.

Őz, hal, malac, mind megettük… – 2013. október 05.

Szalonna sütés Orosházán – 2012.08.17.

Őzpörköltet (is) főztünk – 2012.04.14.

Szilveszteri buli a Mozgás Központban – 2011

Őszi klubtalálkozó Orosházán: 2011. november 19.

Bográcsozás Orosházán – 2011.08.26.

Tavaszi buli a Mohában – 2011.05.07.

Pótszilveszter 2011. január 21. – MOHA

Klubdélután – 2010. szeptember 17.

Időpont

2015. október 10., szombat - 10:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Róka u. 4.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>