Elsősegély oktatás

Minden évben megrendezzük a módszertani edzéseinket, amelyek a ju jitsu átadásának módszertanával, valamint a hozzá kapcsolódó területek megismerésével foglalkoznak. Ilyen fontos témakör az elsősegélynyújtás megfelelő szintű elsajátítása.

A módszertani foglalkozáson megismerjük az edzéseinkhez kapcsolódó élettani folyamatokat; azok okát, hatásmechanizmusát és rendellenességeit. Sorba vesszük a rendellenességek és sérülések jellemzőit (oka, tünete, következménye, előfordulása, stb.), felismerésük és ellátásuk módszereit, valamint az ehhez köthető szükséges teendőket. Ilyenkor lehetőség van az elméleti ismeretek mellett, a gyakorlatban is végigcsinálni az alkalmazható eljárásokat.

Az elsősegély módszertani tréning minden klubtagunk számára  nyílt, hiszen a témakör ismerete, a dojo-ban történő edzésmunka segítése mellett, a mindennapi életünkben is fontos és hasznos tudásanyagot jelent.

pont ott... :)

pont ott… 🙂

.

korábbi elsősegély tréningek:

EVP-EFI Önvédelemi és elsősegély tréning – 2015. április 05.

módszertani edzés – defibrillátoros képzés 2014

módszertani edzés – elsősegély 2014 április

módszertani edzés – elsősegély 2013

módszertani edzés – elsősegély 2011

Időpont

2016. február 13., szombat - 13:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Róka. u. 4.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>