Főzünk valamit… :)

Megint olyat főzünk, amit még korábban sohasem 🙂 .  A tavaszi gasztronómiai hétvégénk egyik “műsorszáma” 🙂 pacal – köröm paprikás készítése lesz bográcsban! Az igen bonyolult műveletet szakértő segítségünk koordinálja majd, így nem kell aggódni a végeredmény minőségének színvonaláért. Egyébiránt meg minden reklamációt nálam lehet intézni… (ezidáig még senki sem panaszkodott… 🙂 ).

Aki esetleg hadilábon áll a pacal menüvel, annak lesz lehetősége válogatni a tárcsán sült finomságok közül – csirke és más húsok, zöldségek, meg minden más, ami a kezünk ügyébe kerül… 🙂 .

Időpont: 2015. április 25. szombat

Helyszín: 6800 Hódmezővásárhely, Nagy András János utca 95.

bejárat a telek másik végénél,  a Pákozdy Ferenc utca felől a térképen megjelölt helyen

Menü:

pacal – köröm paprikás bográcsban és tárcsán sült finomságok

és a szokásos jó hangulat sütikkel és itókákkal

(ezeket magunknak kell hozni)

Részvételi díj: 2.000,- Ft. / fő (gyerekeknek nem kell fizetni), amit nálam (Füvesi Sándor) vagy Mártinál lehet befizetni.

Legkésőbb április 23-ig kérem mindenkitől a jelentkezést és a részvételi díjat. Jelentkezni lehet nálam, Mártinál, e-mail-ben, vagy itt a hozzászólások között.

A barátaink barátait, barátnőit, gyerekeket stb. most is szívesen látjuk. A mi gyerkőceink is ott lesznek, így aki gyereket szeretne hozni, annak biztosítva van a játszótárs… 🙂 .

Természetesen mindenki hozhat magával sütit vagy amit csak akar. Legutóbb is megettünk és megittunk minden hozott dolgot, most sem zavarunk haza senkit, aki hozni merészel valami finom desszertet, itókát vagy bármi mást .

A munka mint mindig, most is közösen zajlik majd, így aki szeretne, jöhet már a délelőtt folyamán (10 órától lehet érkezni); húst előkészíteni, zöldségeket aprítani, asztalokat, székeket rendezni, tüzet csiholni, stb… Azokat is várjuk, akik elfoglaltságaik miatt csak estére tudnának csatlakozni hoznánk, hiszen biztosak lehetnek benne, hogy mindenféle jóból jut nekik is, és persze az Univerzum Tanács (UT) szellemi színvonala is általában az esti órákban éri el a legkonstruktívabb állapotát… 😀 .

Figyeljétek a honlapot a friss infókért. Óhaj, sóhaj, vélemény, észrevétel esetén megtaláltok az ismert elérhetőségeimen, vagy írjatok hozzászólások közé.

Mindenkit szeretettel várunk!

A jó időben meg reménykedünk…

(az UT majd intézkedik 🙂 )

2014-10-04-babgily-45

.       .      .

néhány történet a múltból

Babgulyás bográcsban és palacsinta… 🙂 – 2014. október 04.

Vaddisznó a bográcsban 🙂 – 2014. április 26.

Őz, hal, malac, mind megettük… – 2013. október 05.

Szalonna sütés Orosházán – 2012.08.17.

Őzpörköltet (is) főztünk – 2012.04.14.

Szilveszteri buli a Mozgás Központban – 2011

Őszi klubtalálkozó Orosházán: 2011. november 19.

Bográcsozás Orosházán – 2011.08.26.

Tavaszi buli a Mohában – 2011.05.07.

Pótszilveszter 2011. január 21. – MOHA

Klubdélután – 2010. szeptember 17.

 

Időpont

2015. április 25., szombat - 14:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Nagy András János u. 95.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>