Gyógymasszírozás

Mindenkinek javasolni szoktam, hogy bizonyos időközönként látogasson el valamilyen masszázsra vagy masszírozásra. Az ilyen kezelések jótékonyan hatnak a test egységes egészének a rendszerére. A jótékony hatások a test mellett, a mentális rendszerünk erősítését is jelentősen segítik.

A mai rohanó világunkban sajnos a legtöbb esetben a napi szükséges teendők elvégzése mellett nem marad sem idő, sem energia az ilyen alkalmak megszervezésére. Ki kell választani a módszert a sok lehetőség közül (thai, svéd, sport, gyógy, stb.), meg kell keresni a megfelelő szakembert, valamint az időt, helyet és az anyagiakat is biztosítanunk kell. Mindezt most a klubunk átvállalja… 🙂

Egy olyan rendezvénysorozatot indítunk most el, amelyben minden klubtagunkat meghívunk, legyen részese és próbálja ki a  gyógymasszírozás jótékony hatásait. A masszírozást egy olyan jó ismerősünk végzi, aki a munkája során is gyógymasszőrként dolgozik egy mozgásszervi panaszokat kezelő gyógyintézményben. A masszírozás kb. 20-25 perc időtartamú és díjmentes!

Jelentkezni a klub faliújságánál elhelyezett részvételi lapon lehet, a megfelelő időponthoz való beiratkozással.

gyogymasszor

Akinek nem jó a mostani időpont, vagy nem fért már bele a időrendbe, a következő alkalmak valamelyikén bizonyosan sorra fog kerülni. További információért, vagy ha kérdésetek van, megtaláltok az ismert elérhetőségeimen (Füvesi Sándor).

Időpont

Keződik: 2015. április 4., szombat - 10:00
Vége: 2015. április 4., szombat - 14:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Róka u. 4.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>