Házi vizsga – 4.kyu

A klub hagyományainak fontos részét képezi a házi vizsga eseménye, amikor tagjaink a klub instruktorai előtt, vizsga körülmények között mutatják be a tudásuk aktuális szintjét. Mivel az edzéseken nincs vizsgára készülés, ezért ez mindenkinek egy olyan alkalom, ahol tapasztalatokat szerezhet a vizsga hangulatából.

A vizsga értékelésénél, az instruktorok mindenkinek személyre szabottan mondják el a véleményüket, ajánlásaikat a látottakkal és tapasztaltakkal összefüggésben, ami nagy segítséget jelent a vizsgázóknak a további fejlődésük folyamatában.

A házi vizsgát sikeresen teljesítők kapják meg a lehetőséget, hogy a Magyar Ju Jitsu Szövetség vizsgáján mutassák meg a tudásukat és a fejlődésük mértékét.

Várhatóan három barátunk, 4. kyu vizsgáját fogjuk látni ezen a délutánon.

A házi vizsga is nyílt (mint szinte mindegyik rendezvényünk), várunk minden érdeklődőt (érkezés legkésőbb a vizsga előtt 15 perccel). A dojo 14 órától lesz nyitva.

a vizsga résztvevői

Időpont

2014. május 17., szombat - 15:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Koczka u. 1

Régebbi események

Térkép

Hozzászólások

 1. Jani barát
  Beküldve: 2014. május 4. vasárnap 10:56 | Permalink

  Osu!

  Nagyon úgy készültem, hogy el tudok menni , de sajnos ez az élmény is kimarad az életemből (ahogy az elsősegély módszertani is 🙁 ).
  Mindenesetre SOK SIKERT kívánok a vizsgázóknak, biztos vagyok benne, hogy helyt fogtok állni! 🙂 És ne feledjétek: “mindig “csak” egyet! 🙂

  Osu!

  Jani barát

  • Beküldve: 2014. május 14. szerda 22:18 | Permalink

   Szia Jani barát 🙂

   A táborban majd figyelni fogjuk azt a mindig csak egyet … 😀

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>