Házi vizsga

A klub hagyományainak fontos részét képezi a házi vizsga eseménye, amikor tagjaink a klub instruktorai előtt, vizsga körülmények között mutatják be a tudásuk aktuális szintjét. Mivel az edzéseken nincs vizsgára készülés, ezért ez mindenkinek egy olyan alkalom, ahol tapasztalatokat szerezhet a vizsga hangulatából.

A vizsga értékelésénél, az instruktorok mindenkinek személyre szabottan mondják el a véleményüket, ajánlásaikat a látottakkal és tapasztaltakkal összefüggésben, ami nagy segítséget jelent a vizsgázóknak a további fejlődésük folyamatában.

A házi vizsgát sikeresen teljesítők kapják meg a lehetőséget, hogy a Magyar Ju Jitsu Szövetség vizsgáján mutassák meg a tudásukat és a fejlődésük mértékét.

Várhatóan négy 6. kyu és egy 4. kyu vizsgát fogunk látni ezen a délutánon.

A házi vizsga is nyílt (mint szinte mindegyik rendezvényünk), várunk minden érdeklődőt (érkezés legkésőbb a vizsga előtt 15 perccel). A dojo 17.00 órától lesz nyitva.

2014.10.24.ossz 23

Időpont

2015. július 24., péntek - 18:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Róka u. 4.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>