Látogatás Gyopárosfürdőn… :)

Augusztus közepén, egy kedves felkérésnek eleget téve ismét Gyopárosfürdőre látogatunk. A fürdő hétvégi programsorozatába illeszkedve bemutatót tartunk közösen az aikido-s barátainkkal. Ha pedig már ott vagyunk, akkor kihasználjuk az alkalmat és nekifutásból teljes erővel pihenünk is egy kiadósat… 🙂 .

Az egész napot egy kellemes családi, baráti pihenőnapnak tervezzük – és mivel ebben már meglehetősen komoly tapasztalatokkal rendelkezünk 🙂 , az nem fordulhat elő, hogy ne teljesítenénk az elénk kitűzött célokat 🙂 .

Reggel a dojo előtt találkozunk, onnan megyünk közösen Gyopárosfürdőre, majd a beléptetés után szabadprogram – azért érdemes lesz a központi táborhelyünk környékén figyelmesnek lenni, mivel egyrészt bemutatót is tartunk, másrészt lehet hogy viszünk magunkkal egy kis bográcsot is… 🙂 . Aki úgy gondolja szeretne velünk tartani, kérem Mártinál vagy nálam jelentkezzen az ismert elérhetőségeink valamelyikén augusztus 10-ig.

Torony medence

Torony medence

korábban is jártunk arra felé… 🙂

Gyopárosi élmények… 🙂 – 2015. augusztus 15.

2010-ben Gyopároson… 🙂

Időpont

2016. augusztus 13., szombat - 10:00

Helyszín

Gyopárosfürdő, Fasor u. 3.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>