ManóMenő Parti :)

Az elmúlt évben Márti ötletének eredményeként először rendeztük meg a klubunk gyerek csoportjainak közös délutáni összejövetelét. Az első ManóMenő Parti nagyon sok élménnyel gazdagította a gyerekeket és szülőket egyaránt. Az egész délutáni közös program mindenki számára kiváló szórakozást és kikapcsolódást jelentett. Már akkor elhatároztuk, lehetőség szerint ezentúl minden évben szervezünk ilyen programot.

mk2011-06-04-320

Ezen a délutánon is tervezünk sok-sok közös játékot, akik éppen pihennek vagy  szünetet tartanak (ami nem nagyon szokott lenni :)) tudnak kötetlenül beszélgetni és lesz mellé bizonyosan harapni- és innivaló is :).

A menü az lesz amit hozunk! :). Ebből adódóan aki szeretne ott lenni, az hozzon magával némi hamuban sült pogácsát és itókát, amivel a barátokat is megkínálva, közösen csillapíthatjuk feltámadó éhségünket és szomjúságunkat. 🙂

Részvételi díj: 0, Ft,- azaz nulla forint, amit Mártinál kell befizetni :D.

Azért hogy tudjuk kb. hány főre és milyen ellátmányra 🙂 (süti, üdítő, stb.) számíthatunk, kérünk mindenkit hogy vagy Mártinak, vagy pedig az eseményhez tartozó topikban jelezze a részvételét június 14-ig.

A további, ezzel kapcsolatos információkat személyesen, illetve a klub fórum oldalán (ManóMenő Parti) lehet majd figyelemmel kísérni és természetesen ide is várjuk az érintettek javaslatait, véleményét, észrevételeit.

Mindenkit szeretettel várunk!

Reméljük jó időnk lesz 🙂

.

ui. jó tanácsként az előző év tapasztalatainak birtokában, mindenkinek ajánlom megfelelő vízifegyver beszerzését és a helyszínre szállítását… ki tudja, lehet szükség lesz rá… 😀

mk2011-06-04-276

a tavalyi ManóMenő Parti történései 🙂

Időpont

2012. június 16., szombat - 15:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Kocka utca 1.

Régebbi események

Térkép