ManóMenő Parti 2015

A klubunk immár hagyományosnak mondható nyár eleji programján most is várunk mindenkit erre a szombati napra, aki úgy gondolja szívesen töltene el közösen, egy garantáltan maradandó élményekkel teli, kora nyári délutánt. Ilyenkor gyerek és szülő közösen játszik, alkot, eszik, iszik és mindeközben jó hangulatban mesél és beszélget… 🙂 .

Ezen a délutánon is tervezünk sok-sok közös játékot, akik éppen pihennek vagy szünetet tartanak (ami nem nagyon szokott lenni) tudnak kötetlenül beszélgetni és lesz mellé bizonyosan harapni- és innivaló is.

A menü az lesz amit hozunk! Ebből adódóan aki szeretne ott lenni, az hozzon magával némi hamuban sült pogácsát és itókát, amivel a barátokat is megkínálva, közösen csillapíthatjuk feltámadó éhségünket és szomjúságunkat 🙂 .

Részvételi díj: 0, Ft,- azaz nulla forint, amit Mártinál kell befizetni 🙂 .

Azért hogy tudjuk kb. hány főre és milyen ellátmányra (süti, üdítő, stb.) számíthatunk, kérünk mindenkit hogy vagy Mártinak, vagy pedig itt az oldalon jelezze a részvételét június 11-ig.

A további, ezzel kapcsolatos információkat személyesen, illetve ezen az oldalon lehet majd figyelemmel kísérni és természetesen ide is várjuk az érintettek javaslatait, véleményét, észrevételeit.

Mindenkit szeretettel várunk!

.

Reméljük jó időnk lesz!

.

ui. jó tanácsként az előző évek tapasztalatainak birtokában, mindenkinek ajánlom megfelelő vízifegyver (vízi ruházat 🙂 ) beszerzését és a helyszínre szállítását… ki tudja, lehet szükség lesz rá… 😀 .

2014-06-07-mm119

a vizes csata felfegyverzett harcosai 😀

.      .      .

a 2014-es év ManóMenő Parti történései

a 2013-as ManóMenő Parti történései

a 2012-es ManóMenő Parti történései

a 2011-es ManóMenő Parti történései

.

Időpont

2015. június 13., szombat - 15:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Nagy András János u. 95.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>