ManóMenő Parti :)

A klubunk immár hagyományosnak mondható nyár eleji programján most is várunk mindenkit erre a szombati napra, aki úgy gondolja szívesen töltene el közösen, egy garantáltan maradandó élményekkel teli, kora nyári délutánt. Ilyenkor gyerek és szülő közösen játszik, alkot, eszik, iszik és mindeközben jó hangulatban mesél és beszélget… 🙂 .

Ezen a délutánon is tervezünk sok-sok közös játékot, akik éppen pihennek vagy szünetet tartanak (ami nem nagyon szokott lenni) tudnak kötetlenül beszélgetni és lesz mellé bizonyosan harapni- és innivaló is.

A menü az lesz amit hozunk! Ebből adódóan aki szeretne ott lenni, az hozzon magával némi hamuban sült pogácsát és itókát, amivel a barátokat is megkínálva, közösen csillapíthatjuk feltámadó éhségünket és szomjúságunkat 🙂 .

Részvételi díj: 0, Ft,- azaz nulla forint, amit Mártinál kell befizetni 🙂 .

Azért hogy tudjuk kb. hány főre és milyen ellátmányra (süti, üdítő, stb.) számíthatunk, kérünk mindenkit hogy vagy Mártinak, vagy pedig itt az oldalon jelezze a részvételét május 30-ig.

A további, ezzel kapcsolatos információkat személyesen, illetve ezen az oldalon lehet majd figyelemmel kísérni és természetesen ide is várjuk az érintettek javaslatait, véleményét, észrevételeit.

Mindenkit szeretettel várunk!

.

Reméljük jó időnk lesz!

.

ui. jó tanácsként az előző évek tapasztalatainak birtokában, mindenkinek ajánlom megfelelő vízifegyver (vízi ruházat 🙂 ) beszerzését és a helyszínre szállítását… ki tudja, lehet szükség lesz rá… 😀 .

20170603 MM - 65

az elmúlt évek ManóMenő krónikái 🙂

Művészek és harcosok is voltunk… 🙂 – 2017. június 03.

Sokoldalú Manó képzést tartottunk… 🙂 – 2016. június 11.

Polip, cseresznyemag, vizes csata és más próbatételek… 🙂 – 2015. június 13.

a 2014-es év ManóMenő Parti történései

a 2013-as ManóMenő Parti történései

a 2012-es ManóMenő Parti történései

a 2011-es ManóMenő Parti történései

Időpont

2018. június 2., szombat - 15:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Róka u. 4.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>