Módszertani edzés

A klubunk éves programjában speciális helyet foglal el a módszertani edzések csoportja. Az elmúlt évben változtattunk a módszertani edzésen való részvétel feltételrendszerén.

A változások után az elsősegély és egészségügyi ismeretek módszertani foglalkozása önálló tréningként került megtartásra és a klub minden tagja számára látogathatóvá vált.

A ju jitsu technikai, taktikai, stratégiai, oktatás és edzésmódszertani területével foglalkozó tréningjét mostantól szintén különálló időpontban rendezzük meg; a részvétel 4. kyu fokozattól, és a vezető instruktor engedélyével lehetséges.

A mostani foglalkozásunkon a klubunk zöld övesei első alkalommal vesznek részt a ju jistu technikai, taktikai, stratégiai, oktatás és edzésmódszertani képzésén, ezért az ide vonatkozó tematika szerint az alapok megismerése lesz az elsődleges feladatunk.

alap technikák oktatása

alap technikák

korábbi módszertani edzések

Módszertani edzés – 2011.08.06. (második rész)

Időpont

2014. november 15., szombat - 10:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Róka u. 4.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>