Módszertani edzés – elsősegély

Minden évben megrendezzük a módszertani edzéseinket, amelyek a ju jitsu átadásának módszertanával, valamint a hozzá kapcsolódó területek megismerésével foglalkoznak. Ilyen fontos témakör az elsősegélynyújtás megfelelő szintű elsajátítása.

A módszertani foglalkozáson megismerjük az edzéseinkhez kapcsolódó élettani folyamatokat; azok okát, hatásmechanizmusát és rendellenességeit. Sorba vesszük a rendellenességek és sérülések jellemzőit (oka, tünete, következménye, előfordulása, stb.), felismerésük és ellátásuk módszereit, valamint az ehhez köthető szükséges teendőket. Ilyenkor lehetőség van az elméleti ismeretek mellett, a gyakorlatban is végigcsinálni az alkalmazható módszereket.

Az elsősegély módszertani tréning minden klubtagunk számára  nyílt, hiszen a témakör ismerete, a dojo-ban történő edzésmunka segítése mellett, a mindennapi életünkben is fontos és hasznos tudásanyagot jelent.

valószínűleg nem csak a bordák, de a gerinc is eltört :) - közben megy a 3D-s pigmeus összeszerelés :)

módszertani edzés – elsősegély 2013

módszertani edzés – elsősegély 2011

 

Időpont

2014. április 19., szombat - 15:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Koczka u. 1

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>