Mozgás Éjszakája

Második alkalommal kerül megrendezésre Hódmezővásárhelyen a Mozgás Éjszakája. Az esemény, az Egészséges Vásárhely Program – Egészség Fejlesztési Iroda (EVP-EFI) szervezésében és koordinációjával valósul meg, és szorosan kapcsolódik ahhoz a városi programsorozathoz, amelyben az Ifjúsági Úszó Európa Bajnokság, különféle zenei programok, és gasztronómiai fesztivál kínál színes, változatos kikapcsolódási és szórakozásai lehetőséget minden érdeklődőnek. A programokról részletes információkkal szolgál az EVP-EFI honlapja és Facebook oldala, illetve a régió hírportáljai (résztvevők, helyszínek, időpontok, stb.).

A Mozgás Éjszakája programsorozatának megnyitója 20.00-kor lesz a BFMK előtti területen, majd ezt követően 21.00-tól kezdődnek a sportprogramok az egyes helyszíneken. A klubunk, a rendezvény központi helyszínén a Kossuth téren lesz megtalálható, a tér füves területére pakoljuk ki tatamikat és ott rendezzük be a főhadiszállásunkat 🙂 .

Terveink szerint:

  • 21 és 22 óra között különböző blokkokban bemutatókat, illetve bemutató edzést tartunk.
  • 22 órától 23 óráig közös tréning lesz mindazokkal akik szeretnének csatlakozni hozzánk.
  • 23 órától interaktív tréning lesz.

A 22 órától kezdődő közös edzésünk a 2015-ben Szikáncson tartott Mozgás Éjszakája edzéshez hasonló tréning lesz, tehát mindenkit várunk, aki egy jó hangulatú közös testmozgáson szeretne részt venni. Jöhetnek kicsik és nagyok, ifjak és örökijfak egyaránt 🙂 .

Ezen a napon a dojo-ban nem lesz edzés, így mindenkit a szabad ég alatt várunk egy jó hangulatú éjszakai testmozgásra.

Mindenkit szeretettel várunk!

karral kardozunk :)

.      .      .

2015-ben történt: A Mozgás Éjszakája Szikáncson – 2015. június 27.

Mozgás Éjszakája az EVP-EFI oldalán

Időpont

Keződik: 2016. július 8., péntek - 21:00
Vége: 2016. július 8., péntek - 23:59

Helyszín

Hódmezővásárhely, Kossuth tér

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>