Nyári edzés a strandfürdőben :)

A nyári időszak egyik legnagyobb megpróbáltatása előtt állunk ismét, ugyanis pénteken a strand melegvizes medencéjében lelki, szellemi és fizikai korlátaink újbóli próbatételére kerül majd sor :).

Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk már az ilyen krízis helyzetekre vonatkozóan, ezért tudjuk, hogy ezt az irtózatos terhelést kizárólag megfelelő mennyiségű és minőségű no meg folyamatos energiabevitellel lehet csak elviselni :). A túlélésünk érdekében így nincs más választásunk, mint sütivel és itókával felszerelkezve érkezni a szeánsz színhelyére :).

Megtartjuk az Univerzum Tanács (UT) soron következő szinpóziumát is, hiszen “a helyzet egyre csak fokozódik…” :D. Egy társunk pedig a mélybe veti magát (megfelelő biztosítás mellett :)), tanúbizonyságát téve az elmúlt időszak vízi kiképzés eredményének, és még ki tudja mi mindenre számíthatunk… 🙂

Ebből adódóan pénteken, a kezdő és senior edzés helyszíne is a vásárhelyi strandfürdő szokásos meleg vizes medencéje lesz.

Találkozó 17.00-tól a meleg vizes medencében

tanácskozunk :)

tanácskozunk 🙂

Időpont

2014. augusztus 15., péntek - 17:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Bartók B. u. 1.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>