Szabadtéri edzés 2015

A Nagy Sportágválasztó rendezvényéhez kapcsolódva, a pénteki napon nem tartunk edzéseket a dojo-ban, hanem helyette meginvitáljuk minden barátunkat egy kellemes szabadtéri időtöltésre, ahol mellékesen edzegetünk is egy keveset… 🙂 .

Ezen, és a következő napon, reggel nyolctól délután négyig folyamatosan tatamin leszünk a sportágválasztó programja miatt, majd a hivatalos nyitvatartási időt követően tartunk még egy rövidke tréninget úgy 1,5 órás időtartamban, csak azért hogy senki se maradjon edzés nélkül ezen a napon sem 🙂 .

A szabadtéri edzésünk hagyományosan a senior edzésrend szerint zajlik most is. A szükséges felszerelések a senior csapatban megszokottak szerint: póló, melegítő nadrág, és nem kevés jó kedv :).

Ezen a napon a dojoban nincs edzés, a kezdő és senior edzések részvevői is a szabadtéri edzésen tehetik próbára ezúttal magukat 🙂 , a gyerekeket pedig mindkét nap folyamatosan várjuk Tatamiország meghódítására… :).

bemelegítünk :)

.      .      .

a korábbi szabadtéri edzéseink krónikái:

Nagy Sportágválasztó és szabadtéri edzés – 2014. szeptember 26-27.

szabadtéri edzés 2013. szeptember

szabadtéri edzés 2012. szeptember

szabadtéri edzés 2011. május

szabadtéri edzés 2011. szeptember

Időpont

2015. szeptember 18., péntek - 17:00

Helyszín

Hódmezővásárhely, Bartók B. u. 1.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>