Véradás

2013-ban egy újabb hagyományt indítottunk útra, amikor néhányan úgy döntöttünk közösen megyünk vért adni. Ekkor elhatároztuk, hogy minden évben két alkalommal (tavasszal és ősszel) sort kerítünk erre az eseményre.

Minden véradó alkalom fontos, hiszen ezen a módon is hozzájárulhatunk bajba jutott embertársaink megsegítéséhez. A mostani őszi időpontunk jelentőségét csak tovább fokozza, hogy a nyári időszakot követően a vérkészletek csökkenek és ilyenkor kevesebb az utánpótlás is (sokfelé lehet találkozni mostanság véradásra buzdító felhívásokkal).

Csakúgy mint korábban, most is jelezzük majd előre hogy hányan megyünk, így kicsit gördülékenyebb lehet a véradáshoz szükséges adminisztráció folyamata. Ezért kérek mindenkit, hogy a részvételi szándékát valamilyen formában jelezze nálam (személyesen, telefonon, e-mail, vagy itt a hozzászólások között).

Időpont változás az előzetes egyeztetések után előfordulhat, ha lesz ilyen, akkor az a klubban és itt a honlapon is mindenki számára elérhető lesz.

Akkor nincs is más hátra, minthogy vérünket adjuk… 🙂

Mindenki hozza magával a TB kártyát, személyi igazolványt és lakcím kártyát

Találkozó a bejárat előtt…P1190298

Időpont

2014. szeptember 18., csütörtök - 08:30

Helyszín

Hódmezővásárhely, Dr. Imre József. u. 2.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>