Vérünket adjuk… :)

2013 novemberében voltunk először a klubtársainkkal közösen vért adni. Ekkor elhatároztuk, hogy minden évben két alkalommal (tavasszal és ősszel) sort kerítünk erre az eseményre.

A mostani tavaszi időpontunk csak irányadóként lett meghatározva, ha szükséges változtatunk rajta, hogy lehetőség szerint minél több társunknak legyen alkalma velünk tartani.

Csakúgy mint korábban, most is jelezzük majd előre hogy hányan megyünk, így kicsit gördülékenyebb lehet a véradáshoz szükséges adminisztráció folyamata. Ezért kérek mindenkit, hogy a részvételi szándékát valamilyen formában jelezze nálam (személyesen, telefonon, e-mail, vagy itt a hozzászólások között).

Időpont változás az előzetes egyeztetések után előfordulhat, ha lesz ilyen, akkor az a klubban és itt a honlapon is mindenki számára elérhető lesz.

Akkor nincs is más hátra, minthogy vérünket adjuk… 🙂

Mindenki hozza magával a TB kártyát, személyi igazolványt és lakcím kártyát

Találkozó a bejárat előtt…

 

veradas

az előző véradáson történt

Időpont

2014. március 27., csütörtök - 08:30

Helyszín

Hódmezővásárhely, Dr. Imre József. u. 2.

Régebbi események

Térkép

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>