Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely Fórum » Általános fórum

Versenyek

 1. Füvesi Sándor
  Fórumgazda

  A közelmúltban az Orosházi Dojo tagjai (Rácz Dávid és Fehér Roland) ismét versenyen vettek részt, erről és az elért eredményeikről olvashatunk az alábbi hírekben:

  http://www.tatamicentrum.hu/index.php?mm=1&sm=1&mod=hir_new&ny=11&nid=1332

  http://www.jujitsu.hu/index.php?mm=1&sm=6&mod=hir_new&ny=11&nid=80

  Gratulálunk !

  Küldés óta eltelt idő: 6 years. #
 2. Füvesi Sándor
  Fórumgazda

  Sziasztok!

  A Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely orosházi dojo-jának képviseletében Rácz Dávid barátunk ismét kiváló erdményt ért el, a Tatami Centrum által rendezett, XII. Hírös Kupa Országos Ju Jitsu versenyen.

  Dávid a grappling versenyszámban indult a felnőtt mezőnyben, két fogásnemben (gi és nogi), két különböző súlycsoportban (105 kg. és 95 kg.)

  Mindkét kategóriában aranyérmet szerzett.

  A Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely és a magam nevében is gratulálok!

  Küldés óta eltelt idő: 6 years. #
 3. Füvesi Sándor
  Fórumgazda

  Sziasztok!

  Megjelent a Tatami Centrumon és a Magyar Ju Jitsu Szövetség honlapján a FILA Grappling OB beszámoló és eredmények.

  Itt elolvashatjátok:

  http://www.tatamicentrum.hu/index.php?mm=1&sm=1&mod=hir_new&ny=11&nid=542

  http://www.jujitsu.hu/index.php?mm=1&sm=6&mod=hir_new&ny=11&nid=30

  Küldés óta eltelt idő: 6 years. #
 4. Rácz Dávid
  Felhasználó

  Kedves Ju Jitsu-s Barátaim!
  Tegnap április 23.-án lehetőségem volt részt venni a Fila-Grappling OB-n. Egy nagyon jó verseny volt, amit a Csepeli Birkozó Klub égisze alatt rendeztek meg. A mérlegelés és regisztráció után, mivel a rendező sportágnak is az áll közelebb, ezért a NoGi kategóriák küzdelmei indultak el korosztályok szerint növekvő sorrendben, majd a délután folyamán nekivágtunk a Gi kategóriának is. Nagyon sok sportág képviselte magát: Ju Jitsu, Brazil jiu-jitsu, Kempo, Judo, Birkózás és MMA. Nagyon sok tapasztalatot adott ez a verseny a sportolóknak, főleg azért, mert sok embernek ez volt az első versenye. Ezt az is mutatta, hogy a verseny előtt egy rövid versenyszabályzat ismertetés is lezajlott. Én jól éreztem magam, nehezek voltak a küzdelmek, de hát azokból tanul az ember. Mindenkinek ajánlom ezeket a versenyeket. A legfontosabb tanulság az, amit több nagyon jó versenyzővel is beszéltem a versenyen, hogy edzeni kell megállás nélkül, rengeteget kell küzdeni, elfáradni kinek-kinek a saját sportjának az edzésein, mert még a legjobbaknak is van mit fejlődni, őket is éri meglepetés egy-egy küzdelemben, nemhogy még az olyanokat, mint amilyen például én is vagyok, akik az út legelején járnak. Szóval mindenki edzen, és mindenki bátran mérettesse meg magát egy ilyen versenyen.
  Rácz Dávid

  Küldés óta eltelt idő: 6 years. #
 5. Füvesi Sándor
  Fórumgazda

  Április 23-án rendezték meg Budapesten a FILA Grappling OB-t ahol Rácz Dávid (orosházi dojo) barátunk is indult.

  Eredményei: Junior korcsoport: 110 kg. NoGi arany, 110 kg. Gi arany, Abszolút kategória NoGi arany, Abszolút kategória Gi ezüst.

  Gratulálunk!

  Küldés óta eltelt idő: 6 years. #
 6. Füvesi Sándor
  Fórumgazda

  Április elején rendezte meg a Tatami Centrum a III. Grappling Gyakorló versenyt, ahol Kósa Tamás és Rácz Dávid vett részt. Nagyon sok hasznos tapasztalattal és remek eredménnyel tértek haza.

  Tamás ( Galisz sensei tanítványa) megnyerte a saját csoportját (Gi Felnőtt 75 kg.) majd a döntőben a másik csoport győztesével mérkőzött, ahol végül alulmaradt, így második helyen zárta a versenyt.

  Dávid (orosházi dojo), második helyet szerzett Gi Kadet kategóriában, valamint megnyerte a Gi Felnőtt 95+ kg. és a NoGi Felnőtt 85+ kg. kategóriákat.

  A versenyen sensei Galisz Péter bíróként szerzett értékes tapasztalatokat.

  Gratulálok, a magam és a klub nevében egyaránt!

  Küldés óta eltelt idő: 6 years. #
 7. Füvesi Sándor
  Fórumgazda

  Klubunk tagjai közül az elmúlt időszakban többen is bekapcsolódtak néhány alkalommal a különböző szabályrendszerek szerinti versenyzésbe.

  Néhány évvel korábban Galisz sensei csoportjából kerültek ki az elsők, majd némi szünet után a közelmúltban ismét úgy határoztak néhányan, hogy szeretnék magukat kipróbálni versenykörülmények között.

  Ebben a topikban fogunk beszámolni a versenyekről, eredményekről valamint meg lehet beszélni az ott történteket és minden egyéb mást ami ide tartozhat.

  Küldés óta eltelt idő: 6 years. #

Topik RSS hírcsatornája

Üzenet

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.