Elég sűrű volt ez a mostani hétvége :). A sensei Galisz Péter által vezetett Mozgás Központ dojo, a két napos Sportágválasztó program levezetéseként :), szombat délután öt órai kezdettel, még részt vett a Városi Strandfürdőben megrendezett Gyermeknapi programon is.

A színpad most nem a megszokott helyen a standröplabda pálya mellett lett felállítva, hanem közvetlenül a medencék melletti szabad területen. Így az érdeklődők a kellemes hőmérsékletű vízben pihengetve nézhették végig a színpadi bemutatókat. Itt is rendkívül színes volt a kínálat. Ennek, valamint a jó időnek köszönhetően sokan figyelték érdeklődéssel az eseményeket.

A délután öt órai időpontnak, valamint az új helyszínnek köszönhetően a környező fák árnyékában nem forrósodott fel a kipakolt tatami, ezért most nem kellett attól tartaniuk a “fellépőknek”, hogy odaég a talpuk :). Tánc,  judo, és aerobik volt a ju jitsu előtti közvetlen program.

Sensei Galisz Péter és tanítványai sok olyan területből adtak ízelítőt, ami jellemző a ju jitsu mozgásanyagára és a Mozgás Központ dojo-ban folyó szakmai munkára. Láthatott a közönség ütő-rúgó technikákat, gurulásokat, eséseket, zuhanásokat valamint dobásokat, lezárásokat és ezek kombinációit. A színpad szerkezete eléggé felerősítette a zuhanásokból való érkezések hangjait. A hanghatások megtették a hatásukat a látogatókra (jobb volt, mint bármilyen aláfestő zene :)), érezhetően csöndesebb lett a vendégsereg a bemutató ideje alatt :).

A bemutató végeztével megérdemelten lehetett pihenni a medencék valamelyikében vagy a parton, a kellemes nyári napsütésben.

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet