.

Egy kedves meghívásnak tettünk eleget szombaton, amikor is Batidára látogattunk, ahol a most elkészült játszótér átadáshoz kötődő programok között volt jelenésünk… 🙂 .

.

.

Tavaly már majdnem jártunk itt, ám akkor sajnos előre lekötött programunk miatt, nem tudtunk eljönni, most azonban nem volt semmi akadály, így hát felkerekedtünk…

Reményeink szerint, rövidesen számos új 6. kyu fokozattal bővülhet a dojo-nk. A majdani vizsgázóink jelentős része kijárta a gyermek csapataink iskoláját, és elérkeztek oda, hogy most már életkoruk is lehetővé teszi számukra a Magyar Ju Jitsu Szövetség felnőtt övfokozatának megszerzését. Úgy gondoltuk remek lehetőség a ifjúság számára, ha a mai napon ők képviselik a klubunkat a bemutatón.

Csodás nyári reggel fogadott bennünket, miközben gyülekezett a kis csapatunk a dojo-nk udvarán. Rövidesen megérkezett Imi barátunk, aki ma is a tatami szállításunkat biztosította; felpakoltuk, szakosan lerögzítettük a szőnyegeket és már gurultunk is Batida irányába. Már a pakolás is igen csak vidám hangulatban zajlott, ami csak fokozódott az utazás alatt.

Megérkeztünk, megkerestük a szervezőket és kinéztük a bemutatónak leginkább megfelelő árnyékos területet, majd leültünk beszélgetni és vártunk a sorunkra.

Klubunk több mint három évtizedes történelme alatt jó sok bemutatót tartottunk, de a mai volt az egyetlen ahol csak hölgyek vettek részt – az egyetlen férfiúnak csupán statisztaként rossz fiút kellett alakítani 🙂 . Ütöttünk, rúgtunk, gurultunk, estünk-keltünk, majd dobtunk, lezártunk, feszítettünk meg még néhány ilyesmi 🙂 .

A jól elvégzett “munka” után jöhetett a megérdemelt jutalom, ami finom lekváros és kakaós palacsintákból állt, már amíg meg nem ettük… 😀

A vissza úton is maradt a jókedv, sőt az önbizalom is a tetőfokára hágott hiszen az ifjú hölgyek közösen megállapodtak abban, hogy mindannyian (de különösen közülük egy 😀 ) milyen nagyon ügyesek voltak 😀 .

Két hét múlva folytatjuk a bemutatót a Mozgás Éjszakáján… 🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet