Bemutató Gyopárosfürdőn – 2010. augusztus 20.

Bejegyzés képe

Kicsit kalandosan indult a történet, ugyanis nem az előzetesen megbeszéltek szerint sikerült a tatamikat elszállítanunk, de aztán Kovács Némedi Zoli barátunk segítséget nyújtott a szállítmányozásban. Köszönjük neki az önzetlen segítséget, és annak külön örültünk, hogy a családjával együtt velünk tartottak ezen a szép nyári napon.

Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, tökéletes strandidő volt, minden adott volt a remek hangulathoz. Az egész nap pihenéssel, fürdőzéssel telt (igen gyorsan :)), majd délután a „tószínpadon” megtartottuk a bemutatónkat.

A vendéglátóink azzal a nem titkolt céllal hívtak meg bennünket, hogy a rendezvényre kilátogatók kapjanak egy kis betekintést a ju jitsu harcművészetbe. A meghívásunkat több személyes megbeszélés előzte meg, ahol arról volt szó, mikor és milyen formában lehetne Orosházán elkezdeni a ju jitsu edzéseket. Ennek a folyamatnak az első lépcsője az itteni bemutatónk.

A bemutatón mindenki méltóan képviselte a ju jitsu-t és a klubunk hagyományait. Mindenhonnan elismerő megjegyzések és vélemények jutottak el hozzánk, bízunk benne ezzel a rendezvénnyel elősegíthettük az új dojo létrejöttét.

A bemutató után ismét a lazítás és kikapcsolódás következett. Nagyon jó nap volt a mai, a pihenés mellett beszélgettünk személyes dolgokról  éppúgy, mint a klubot érintő témákról. Megismertünk új embereket (akik később remélhetően a barátaink lesznek), jó érzésekkel és kellemes élményekkel utaztunk haza. Reméljük hamarosan az orosházi dojoban is üdvözölhetjük új, leendő barátainkat, egy a klubunkhoz méltó edzésen.

Összes hír

Kapcsolódó galéria

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>