Egy év végi bejegyzés legtöbbször az események és történések összefoglalásáról szól. Most abban a kényelmes helyzetben vagyok, hogy nem kell összefoglalnom semmit, hiszen a honlapunk, Hírek, Blog, és Események oldalain minden információ megtalálható, ami a klubunkkal kapcsolatos.

Edzettünk folyamatosan, voltunk táborokban, közös edzéseken, ismét bővültek az edzéslehetőségeink, többen vizsgát is tettek, voltak jó közös bulijaink :). Ennyi mindent nem csinálhatunk nap mint nap csak azért, hogy új öveket szerezzünk vagy sokkal jobban tudjuk megvédeni magunkat :), esetleg fényesebben csillogó érmeket nyerjünk a versenyeken.

Mint minden vélemény ez is erősen szubjektív, de talán nem áll nagyon távol attól, ahogyan ezt legtöbben érezzük. Azért vagyunk ott, mert mindannyian szeretjük azt csinálni, amiért a klubhoz tartozunk, legyen az edzés, szórakozás, vagy akármi. Jó együtt lenni, gyakorolni, beszélgetni, megosztani egymással a véleményünket és gondolatainkat. A klub egy igaz hely és igaz közösség, és bár azt mondják minden változik, úgy remélem mégis vannak a változásban is állandó értékek.

.

Minden Tisztelt Látogatónknak és Kedves Barátainknak

A Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely nevében:

Boldog Új Esztendőt kívánok, jó egészségben!

.

Füvesi Sándor

.

vannak még sokan, akik nem ismerik a sötét oldalt

😀

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet