.

A klubunk hagyományainak sokasága elég sok programunkat előre tervezhetővé teszi az előttünk álló évre vonatkozóan is. Azonban minden évben történnek velünk olyan dolgok is, amelyek bár előre nem megtervezettek, de ilyen vagy olyan formában, mégis jelentős hatást gyakorolnak a klub mindennapi életére és munkájára.

.

Amikor az elmúlt év történéseinek összefoglalóját írtam az év eleji köszöntőnkben, akkor abban egy fontos esemény volt a dojonknak helyet adó terem elcserélése egy jóval nagyobbra. Nos, 2014-ben megint valami hasonló történt velünk, csak kicsit másképpen, de ne szaladjunk ennyire előre…

Minden tervezett programunkat megtartottuk:

voltunk vért adni márciusban és szeptemberben,

tartottunk elsősegély oktatást áprilisban és szeptemberben

főztünk bográcsban áprilisban és októberben

több barátunk teljesítette a 4. kyu házi vizsgát és MJJSZ vizsgát

a gyerek csoportoknak volt évzáró edzés, ManóMenő Parti, és szülőkkel közös edzés

voltunk Szikáncson családi napon és edzőtáborban, illetve éjszakai edzésen

strandoltunk nyáron és télen

részt vettünk a Nagy Sportágválasztón és tartottunk szabadtéri edzést

újra tartottunk összevont edzést és módszertani tréninget

Láthatjuk nem unatkoztunk 2014-ben sem :). Sőt az éves NagyTakarításunk most megagiga nagyra sikerült. Történt ugyanis, hogy a jó kis edzőtermünknek helyet adó ingatlanrészt, nagy hirtelenjében építési területnek nyilvánították, így aztán muszáj volt másik, dojo-nak alkalmas helyet keresnünk. Sok utánajárással és segítséggel, no meg némi szerencsével végül révbe értünk. Olyan helyre került a dojo, ahol minden olyan feltétel adott vagy kialakítható (sokat dolgoztunk ebben az évben az alapvető feltételek megteremtésén), amely a klub hosszú távú működéséhez szükséges.

A 2015-ös évben a hagyományos programjaink mind bekerülnek az eseménynaptárba plusz a névnapok és szülinapok sokasága… 🙂 Ezeken kívül lesznek még tervezett programok, például előttünk áll a dojo kialakításának második fázisa, ami legalább ugyanakkora feladat (de talán még nagyobb is) mint az ez évi volt. Vannak olyan programok és szélesebb körű együttműködések, amelyekben a klubunk közreműködő partnerként vesz részt, és a közeljövőben kerülnek majd a médiákban bejelentésre (erről természetesen amint lehetséges, a honlapon is beszámolunk, és folyamatosan követjük az események előrehaladását).

Ebben az évben is sokan eljöttek hozzánk szerencsét próbálni, bár közülük mára már alig maradtak közöttünk. A közelmúltban újonnan indult kezdő csoportban mostanra senki sem maradt olyan, aki újként érkezett akkor hozzánk. A kezdő csapat jelenlegi gerincét a senior csoportból „átigazolt” barátaink alkotják. A sok új érkező mellett, így voltak tőlünk eltávozók is, akik valahol máshol talált(j)ák meg az útjukat.

2015 tehát eseményekkel teli mozgalmas évnek ígérkezik, de nekünk nincs más dolgunk, mint mindig csak egyet csinálni… :).

Tisztelt Látogatóink és Kedves Barátaink,

a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely nevében kívánok:

Örömökben gazdag Boldog Új Esztendőt, jó egészségben!

Füvesi Sándor

.

pillanatok a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely 2014-es évéből

B.U.É.K:

🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet