Boldog Új Esztendőt 2016!

Bejegyzés képe

Nagyon sok feladatot terveztünk az elmúlt év elején, amit szerettünk volna 2015-ben megvalósítani. Nos ebből a sokból időközben sokkal több lett 🙂 , de így is a legtöbb és legfontosabb dolgainkkal sikerrel jártunk; csupán az év végére akadt néhány eseményünk, amiket egy eddig elképzelhetetlen esemény 🙂 okán a következő év elejére tettünk át…

.

.

Az éves hagyományos programjaink mellett, 2015-ben az Egészséges Vásárhely Program – Egészségfejlesztési Irodával (EVP – EFI) kötött szerződésünkkel újabb együttműködési megállapodással bővült a partnereink köre. Az EVP – EFI szervezésében és koordinációjával, a klubunk egy, az Európai Unió által támogatott egészségprogramban vett részt. Az egészségprogramban több mozgásprogram modul is helyet kapott (futás, úszás, aerobik, jóga, pilates, stb.). Klubunk az önvédelem oktatását kapta feladatul. Erre vonatkozóan állítottunk össze azt a speciális módszertant, amelyet az elmúlt évben használtunk a tréningeken. A foglalkozások mellett részt vettünk média megjelenéseken, és ott voltunk a projekt záró konferenciáján, ahol egy rövid előadással számoltunk be az elért eredményekről és tapasztalatokról.

A klub életében újabb jelentős esemény volt, hogy elvégeztük az edzőtermünknek helyet adó ingatlan felújításának második fázisát, amelynek eredményeként olyan klubhelyiség született meg, amely minden tekintetben egyre inkább közelít az általunk megálmodott ideálishoz… 🙂 .

… és hogy mennyire nem unatkoztunk a tavalyi évben, itt egy rövid emlékeztető arról mit is csináltunk még… 🙂

A 2016-os év eseménynaptárában minden hagyományos programunk benne van, de vannak új terveink is…

  • Jelentős feladatot ad számunkra az ingatlan felújítási munkálatainak a harmadik lépcsője – ezúttal az udvarunk kialakítása lesz a cselekmények középpontjában 🙂 .
  • Nagyon komoly elképzeléseink vannak arra vonatkozóan, hogy képzettségünket és tapasztalatainkat kiterjesszük az atmoszféra magasabb régiói felé… 🙂 .
  • Folytatjuk az együttműködésünk az EVP – EFI-vel, a folyamatban lévő projektek mellet újabb kapcsolódási pontokat keresve.

2016 tehát eseményekkel teli, mozgalmas évnek ígérkezik. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint mindig csak egyet csinálni… 🙂 .

Tisztelt Látogatóink és Kedves Barátaink,

a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely nevében kívánok:

Örömökben gazdag Boldog Új Esztendőt, jó egészségben!

Füvesi Sándor

.

pillanatok a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely 2015-ös évéből

B.U.É.K.

🙂

Összes hír

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>