2010 december 1-én volt az első nap amikor a világhálón nyilvános formában mindenki számára elérhetővé vált a klubunk honlapja. A nyilvános megjelenést egy teszt időszak is megelőzte, ahol amellett hogy próbáltuk kiküszöbölni az előforduló hibákat, folyamatosan kerültek fel különböző tartalmak is az oldalra. Így amikor nyilvánossá vált az elérhetőség, akkor már egy tartalommal is rendelkező oldalt tudtunk a nagyközönség elé tárni.

Az elmúlt egy évben a statisztikákat megnézve a Föld 35 országából közel 12.000 látogatást tettek az oldalunkon. Biztos vagyok abban, hogy a klub történetében egyedülálló az hogy ilyen széles körben olvashatók a velünk kapcsolatos hírek események és információk. Bátran mondhatjuk, a célkitűzésünk (az információk közvetítése) megvalósulni látszik. Mindig vannak új látogatóink, de a látogatások közel 70 %-a visszatérő olvasókból áll, ami azt jelzi sokan visszajárnak olvasgatni az oldalunkra.

Minden oldalunkon van lehetőség a megjelent írások kommentálására és a Fórum oldalon lehet a különböző topikokban véleményt cserélni (vannak egészen “furcsa” topikok is pl.Gasztro jitsu :)). Bár itt még nincs túl nagy tolongás, de azért néha lehet olvasni egy-egy hozzászólást (akárcsak a Vendégkönyvben).

A klub információs csatornái újabb lehetőséggel bővültek amikor a megjelentünk a Facebook és az iwiw oldalakon. Az oldalon megjelenő bejegyzések mindig felkerülnek az említett közösségi oldalakra is. Hasznosnak bizonyult ez a lépésünk, különösen az eseményeink és programjaink információi jutnak el könnyebben és hatékonyabban az érdeklődők felé.

Folyamatosan fejlesztjük és csiszoljuk az oldal tartalmát és szolgáltatásait. Ehhez nagy segítséget ad, ha kapunk valamilyen visszajelzést, ötletet véleményt. Bár még eléggé kevesen szánták rá magukat hogy írjanak valamelyik oldalra, de természetesen a jövőben is szívesen vesszük és meg is jelentetjük a személyes élményeket tartalmazó írásokat épp úgy, mint az egyéb észrevételeket, gondolatokat.

Köszönjük mindenkinek a megtisztelő bizalmát és figyelmét, igyekszünk a jövőben is tartalmas olvasnivalót kínálni az ide látogató ismerős és (még) ismeretlen látogatóinknak.

ui.

külön köszönet Hargitai Dávid barátunknak, akinek munkájának eredményét láthatjuk nap mint nap amikor a hodjitsu.hu oldalra kattintunk 🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet