Remek idővel köszöntött reánk e szép augusztusi péntek délután. A ragyogó napsütésben sorra dőltek meg a melegrekordok az ország több településén is. A napon parkoló autómban a hőmérő 46 fokot mutatott :). Mit lehet tenni egy ilyen kellemesen meleg 🙂 péntek délutánon ??? … hát persze hogy edzeni… :).

Délután öt órakor kezdtük a tréninget és egészen kellemes 30 fok körüli hőmérsékletben volt részünk a dojo falai között (ez a kinti hőséghez képest nagyon üdítően hatott, ám ez az üdítő érzés nagyon gyorsan elillant… :)). Megint volt hát miért zárva tartani az ablakokat (erre általában minden szükséges alkalommal találok okot 🙂 – télen azért hogy ne jöjjön be a hideg, nyáron meg azért hogy ne jöjjön be a meleg, köztes állapot nincs… :D).

Belekezdtünk hát, és bizony nem sok idő kellett hozzá hogy beinduljon az oxigén vadászat :D. A két órás tréning végére egészen szép „növények” jöttek létre és olyan volt a dojo mint egy trópusi monszun utáni, közel cseppfolyósan párás klímájú esőerdőben kialakított arborétum :D.

„az arborétum növényzete :)… , de…

 

„… természetesen most sem mutattunk gyengeséget! :D”

Az öltözőben kellett egy kis idő amikorra a növények újra emberi életformává alakultak, ezért kicsit később érkeztünk a strandra mint az tervezett volt. A fürdőnél csatlakoztak hozzánk még néhányan, akik az edzésen nem tudtak részt venni (orosházi barátaink és volt olyan is, aki munkából érkezett közvetlenül a medencébe :)).

Megint sok finom süti és üdítő került a medence szélén kialakított „svéd asztalra” :), így minden adott volt a jó hangulatú beszélgetésekhez. Abban is egyetértettünk, meg lehetne azt szokni, hogy minden edzés után legyen egy kellemes regeneráló, frissítő masszás, majd ezt követően egy kis közös pihengetés a medence partján, finom itókákat kortyolgatva és mellé még megküzdenénk a reánk támadó sütiszörnyekkel is… :). Biztos vagyok benne mindannyian meg tudnánk felelni egy ilyen kihívásnak is, de addig is amíg ez nem következik be, nos minden évben kétszer készülünk rá. Egyszer télen és egyszer nyáron, hogy minden időjárási körülmények között legyenek használható tapasztalataink… :).

 

A következő éjszakai fürdőzéses találkozónk az év végén lesz. Hagyományosan az utolsó edzést tartjuk a termál vizes medencében, és bizony mondom, ahogyan klubunk egyik rendezvényét sem, úgy azt sem lesz érdemes kihagyni… :).

.

korábbi éjszakai fürdőzéseink krónikái:

Év végi fürdőzés – 2011.12.30.

Éjszakai fürdőzés – 2011.08.05.

Edzés a strandfürdőben 🙂 – 2010. december 28.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

1 Komment

  1. Berkes László 2012.09.01. - 14:58 - Válasz

    Hát ez óriási!!

Hagyj üzenetet