A hagyományainkhoz híven az év utolsó előtti napján ismét megszálltuk a strand termál medencéjét, és az úszó sütis platformok, valamint a part menti folyadék utánpótlással együtt, egy igencsak jó hangulatú estét töltöttünk a felhőtlen csillagos ég alatt -10 °C-ban :).

.

Az előörs a megadott helyen is időben területet foglalt, bár most akadtak a mi csapatunknál korábban érkezők is, ezért nem sikerült a stratégiailag legjobb pozíciókat megszerezni. A mostani helyzetünk sem volt rossz, sőt egy kis tereprendezéssel javítottunk is rajta :). A későbbiekben aztán sikerült stratégiailag remek partszakaszt is elfoglalnunk, ezért a sikeres manőver után a teljes bázisunkat átköltöztettük a mostmár minden tekintetben megfelelő állomáshelyünkre :). Ennek a műveletnek a végrehajtása nem volt egyszerű feladat, mivel elég jelentős mennyiségű ellátmányt kellett megmozgatni A-ból B-be, és mindezt vizes testtel fürdőgatyóban és mínusz tíz fokban… Mondanom sem kell gyorsan haladt a munka :).

Pisti barátunk ismét hozta az előző évben már bevált csónakázó edényeit és mivel felismertük, hogy más tároló eszközök is alkalmasak erre a mutatványra, ezért további közlekedő edényeket rendeltünk a flottához és így a továbbiakban mindenféle tematikus edények (édes, sós, nem zserbó :), pogi, stb.) szelték a hullámokat :).

A társaságunk is gyarapodott, hiszen többen voltak olyanok akik, ma is dolgoztak és munka után érkeztek az év legkeményebb tréningjére :). Az ilyenkor szokásos kordokumentumok (fényképek) elkészítésére kezdetben többször is rápróbáltam, de a külső körülmények (a medence körüli pára egész egyszerűen ráfagyott a sporttáskában tárolt fényképezőgépre, ami így az első fényképek elkészítésével gyakorlatilag be is fejezte az esti munkáját :)), most eléggé szűk határok közé szorították az elkészíthető fényképek számát (4 db), amiből csupán egy az, amin látszik is valami(ki) :).

a kezdeti pozíció foglalás :)

a kezdeti pozíció foglalás 🙂

Az idő előrehaladtával szépen megtelt megint az egész medence, mindenfelé jó hangulatú társaságok beszélgettek. Sorra durrantak a pezsgők, fogytak a szendvicsek és sütemények, no meg persze a dehidratációt megelőzedően a különféle gyümölcs párlatok :). Remek hangulatban telt az idő, beszélgettünk humoros és könnyed dolgokról, de természetesen most is adódott mód a komolyabb témák megbeszélésére is.

Az aktív klubtagjaink mellé sok olyan ismerősünk is csatlakozott hosszabb-rövidebb időre a társaságunkhoz, akik életük valamely szakaszában szintén hullajtottak némi verejtéket a dojonkban, de aztán másfelé fordult az életük útja. Jó volt felidézni a közös emlékeket, és nevettünk a régi történeteken, amelyek közül már nem egy, igazi urban legend kategóriába lépett elő :).

Késő éjszaka volt már, amikor úgy döntöttünk, mivel ma is a hozzánk és a hagyományainkhoz méltó mértékben tettük próbára a képességeinket, és nem mutattunk gyengeséget, ezért itt az ideje az összepakolásnak. A klíma ösztönzően hatott mindannyiunkra, ezért a feladatot hatékonyan és rekord sebességgel hajtottuk végre :).

Biztos ami biztos alapon, egy önként vállalkozó társunkat még hátrahagytuk a további események kontrollálása céljából… :).

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet