Folytatódik az EVP-EFI mozgásprogramja…

Bejegyzés képe

2015-ben részt vettünk az EVP-EFI koordinálásával végrehajtott, az Európa Unió által támogatott egészségprogramban. 2016-ban az egészségprogram további projektek keretein belül folytatódik, amelyek mozgásprogramokkal kapcsolatos részében a klubunk is szerepet vállal.

Az aktuális projektben 2016 végéig, most is a mozgásprogramok széles skálájával várják az EVP-EFI munkatársai azokat, akik szeretnének valamelyik program részese lenni. Lehetőség van több sportágat és mozgásformát is ingyenesen kipróbálni (mozgásformánként 2 alkalom), majd amelyik a leginkább szimpatikus, azt meghatározott számú foglalkozáson keresztül ingyenesen látogatni (általában 10 alkalom).

A programhoz folyamatosan lehet csatlakozni, a részvétel feltétele: regisztráció az EVP-EFI irodájában, ami egy egészségügyi állapotfelmérést is magában foglal.

EVP-Egészségfejlesztési Iroda
6800 Hódmezővásárhely, Dr. Imre József utca 2., “L” épület.
Telefon: 06/62/532-368
E-mail: efi-hodmezovasarhely@evp.hu
Facebook: www.facebook.com/evpefi

www.evp.hu

Klubunk önvédelmi foglalkozásokkal vesz részt a programban, amelyek a korábban megismert és alkalmazott módszertan szerint zajlanak.

Hetente három edzésidőpontot kínálunk az érdeklődőknek: kedden és pénteken 19.30 – 20.30 a klub rendes edzésrendjébe tartozó senior edzés munkájába lehet bekapcsolódni (ez egy nyílt, bárki által látogatható tréning, ahol hölgyek és urak együtt gyakorolnak). Szombaton 17.00-tól, kizárólag az EVP-EFI programban részt vevő hölgyek részére tartunk egy órást edzést.

Kérünk mindenkit, aki szeretné kipróbálni az edzéseinket, hogy előzetesen jelentkezzen a +36-30-365-5628-as számon a tréningek vezetőjénél, Füvesi Sándornál.

 Tisztelettel várunk minden érdeklődőt!

EFI-JJKH

Összes hír

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>