A házi vizsga minden esetben komoly próbatétel elé állítja a klubunk tagjait. Az edzéseken nincs vizsgára készülés, ezért ez az első olyan konkrét alkalom, ahol a következő szint teljes anyaga, egy vizsgának megfelelő környezetben és tematikával kerül bemutatásra.

A házi vizsga általában egy hónappal előzi meg a vizsga időpontját, de ez most jóval rövidebb időintervallumra zsugorodott, amit a klubunk felújítási munkálatai okoztak. Ugyancsak ennek volt betudható, hogy a házi vizsga előtt mindössze kettő edzésen volt lehetőség visszarázódni az edzésmunkába, az azt megelőző több mint három hetes kihagyást követően, ráadásul most éltük át az év legmelegebb napjait is 🙂 .

Az új környezet, a vizsga eddig nem ismert mentális terhe, valamint a fenti előzmények összessége, alaposan rányomták a bélyegüket a vizsgázók teljesítményére. Mindannyian végrehajtották a meghatározott követelményeket, de a teljesítményük – egy kivétellel – messze elmaradt az általuk tudott valós szinttől. Ebből adódóan a vizsga értékelésénél a klub vezetőinstruktora nem volt elégedett a látottakkal.

A házi vizsga sajátossága, hogy az általános értékelést követően mindenki személyre szabottan kap visszajelzést a mutatott teljesítményéről. Az általános és személyes értékelés egyaránt magába foglalta a kulcs momentumokat, valamint azok összefüggéseit és részleteit.

Minden vizsgázó a frissen megélt élményeit kiegészítve kapott magyarázatot az elmúlt óra történéseire, segítve ezzel az érzések és tapasztalatok helyes feldolgozását és beépítését a fejlődésük folyamatába.

A házi vizsgát követően minden vizsgázó megkapta a lehetőséget, hogy a Magyar Ju Jitsu Szövetség vizsgarendszerében, önmagához méltó színvonalú vizsgán érdemelje ki a 6. kyu fokozatot.

A vizsga időpontja:

2015. augusztus 10., hétfő – 17:00

Vizsgáztató: shihan Berkes László

A vizsga nyílt, minden érdeklődőt szeretettel várunk. Kérünk mindenkit, aki a vizsgát szeretné figyelemmel kísérni, hogy a kezdés előtt 15 perccel foglalja el a helyét.

A dojo 16.00 órától lesz nyitva.

Helyszín:

6800 Hódmezővásárhely, Róka u. 4.

2015.07.24 hv 08

A korábban tervezett létszám fele kapott lehetőséget a házi vizsga teljesítésére, a most kimaradókat sérülés, vagy hivatásbeli okok hátráltatták (hamarosan azonban ők is sorra kerülnek… 🙂 ).

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet