Az éjszakai fürdőzések minden évben fontos mérföldkövei a klubunkban ju jitsu-t gyakorlók fejlődésének folyamatában :). A mai alkalom kissé rendhagyónak bizonyult, mivel az éjszakai időpont, szervezési okokból most késő délutáni, kora esti programra módosult. Délután öt óra után érkeztünk a találkozónknak hagyományosan helyet biztosító termálvizes medencébe.

Már a fürdőbe való megérkezésünkkor feltűnt, hogy milyen kevés látogató van ma a medencékben és parton egyaránt. Lehet, a kezdődő hosszú hétvégén még sokan nekiindultak egy rövidebb kirándulásnak valamerre, de tény, hogy mindenfelé kényelmesen el lehetett férni :). A klubunkból is többen jelezték előre, hogy nem tudnak ma itt lenni (munka, család, stb.), ezért számítani lehetett a létszámunk hozzáigazodásához a strandon most tapasztalt látogató létszámhoz :).

Kellemesen meleg, de nem tolakodóan forró nyári időjárásban volt szerencsénk, és így késő délutánra, már az út menti fák árnyéka is eltakarta a medence egy részét a közvetlen napsütés elől. Aki érkezett, hozott is valamit, így volt bőven enni és inni valónk az előttünk álló néhány órányi kemény igénybevételhez. Minden ideális volt tehát a soron következő világmegváltáshoz :).

Mindenki megnyugodhat, most is stabilizáltuk az Univerzum folyamatait :), miközben ettünk és ittunk; beszélgettünk, érveltünk, elemeztünk, és konszenzusra is jutottunk a mindennapi éltünk dolgaiban éppen úgy, mint a művészetek, emberek, társadalmi jelenségek, történelem, vagy az UFO-k témakörét illetően :D.

Egyszeriben azon vettük észre magunkat, hogy beköszöntött az alkonyat, így az utolsó szűk egy órában már megvolt az éjszakai fürdőzéshez szükséges sötétség és csillagfény is :)…

Folytatás télen, az év utolsó edzésén, december 30-án… 🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet