Klubtalálkozó Orosházán – 2011.11.19.

Bejegyzés képe

Jó hideg van, állapítottuk meg közös megegyezéssel szombat délután, amikor elindultunk Hódmezővásárhelyről Orosházára, a soron következő klubtalálkozónkra. Útközben megálltunk bevásárolni egy kis itókát és ezzel tettük teljessé a csomagtartóban felhalmozott sütemény és innivaló készletet :). Pisti barátunk volt a szállítmányozónk, így neki köszönhetően rendben megérkeztünk Orosházára. A mostani klubtalálkozónk, az Orosházi  Dojonak is helyet biztosító Orosházi Küzdősport Centrumban került megrendezésre, Betti és Jani vendéglátásának köszönhetően.

Megérkezésünk után azonnal átültem Zoli barátom autójába és már robogtunk is Gyopáros felé, ahol kedves vendégeinkkel találkoztunk és jöttünk vissza közösen a buli helyszínére (Gyopárosra érkezésem “kicsit” későbbre sikerült mint számítottam, de már nem tehettem semmit, tehát vállalnom kell a következményeket… :)).

Vendégeink érkezése nem volt ismert senki előtt sem, így a személyükről sem volt senkinek sem tudomása. Ezért elég nagy meglepetést sikerült okoznunk, amikor soke Kelemen Istvánnal és kedvesével Mónival, érkeztünk meg és köszöntünk a már ott lévő szép számú társaságnak (sajnos most is sokan nem tudtak itt lenni velünk munka, iskola, vagy betegség miatt)

A mai nap a házi készítésű dolgokról szólt, így vendéglátóinkat és a vendégeinket is házi készítésű itókákkal ajándékoztuk meg. A hölgyeket mikulás virággal köszöntöttük. És ha már a házi készítésű dolgokról esett szó, hát bizony öröm volt szétnézni. Mindenfelé finomságokat és ínycsiklandozó falatokat találhattunk. Olyan volt az egész mint egy mesebeli terülj-terülj asztalka :). Volt a hidegtálon, szalámi, disznósajt, májas, paradicsom, paprika,  ezerféle sós és édes sütemény és persze az ilyenkor elmaradhatatlan kísérő italok sokasága. Jó hangulatú beszélgetések alakultak ki, miközben ettünk ittunk. A hidegtálról az egyik favoritunk a májas volt, az italok közül (mert sok volt és sokféle :)) a pálinka volt most is a legnépszerűbb.

Öt óra környékén elkészült a főételnek szánt toros káposzta is (komoly mennyiségben :)) és akkor annak láttunk neki jó étvággyal (Sanyi ismét jó munkát végzett :)). Ezt követően felkérésünkre soke Kelemen István köszöntött mindenkit és megosztotta velünk néhány gondolatát a hűségről, lojalitásról, az összetartozásról, mint napjainkban kihalófélben lévő, ám ezáltal méginkább értékesnek számító fogalmakról.

A főfogás részbeni (ekkora mennyiséggel nem bírtunk :)) elfogyasztását követően folytatódott a jó hangulatú beszélgetés, komoly csocsó parti alakult ki és a még égő tűzön volt aki virslit sütögetett :).

Jani (Oldgeri) barátunk megérkezése némileg felkavarta a nyugodt mederben csordogáló eseményeket, mivel az általa hozott pálinkát oly módon kínálta és mérte, hogy az megfelelt az ideiglenes tárolónak használt ásványvizes palack eredeti tartalmának :). Bár velem mindenki igen nagyvonalúan bánt mindenkor, hiszen több esetben is csak a folyadék felületi feszültsége tartotta a pohárban annak tartalmát :). Mint mindig, most is nagyon finom süteményeket ettünk desszertként. Szuper “kiskifli” volt, de persze Vera habos, vagy Márti mákos sütije is mindenkinek ízlett (és a többi is nagyon finom volt bizonyosan, csupán ezen sorok írója nem bírt többet megkóstolni :)).

Tizenegy óra körül utolsóként (ez csak természetes :)) indultunk haza, egy nagyon jó emlékeket és hangulatot adó minden tekintetben tartalmas 🙂 szombati nap befejezéseként.

Köszönjük vendéglátóink, Betti és Jani munkáját és erőfeszítéseit, ami lehetővé tette ennek a jó hangulatú összejövetelnek a megvalósulását, az ott lévő barátok kellemes kikapcsolódását.

A Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely minden tagja örömmel fogadta, hogy soke Kelemen István és párja Móni megtisztelt bennünket a jelenlétükkel, őszintén bízunk benne, legalább olyan jól érezték magukat ők is, mint mi mindannyian. Reméljük a jövőben lesz lehetőség arra, hogy újabb közös összejövetelen köszönthessük körünkben őket.

.

ui. ígérem mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a majdani találkozásunk azonos időzónában és időszámítás szerint valósuljon meg … 🙂

Összes hír

Kapcsolódó galéria

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>