.

.

2011 március 17.-én csütörtökön nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt a Mozgás Központ (6800 Hódmezővásárhely, Éva u. 9.), aminek üzemeltetője sensei Galisz Péter a klubunk instruktora.

.

.

Az új helyszínen a Magyar Ju Jitsu Szövetség segítségével új tatamikon és jó felszereltséggel indulhat meg a ju jitsu oktatás egy sok munkával kialakított igényes környezetben.

Galisz sensei kezdő és haladó vegyes csoportja márciustól itt folytatja tovább a ju jitsu edzéseket.

Edzőterem neve és helye:

Mozgás központ

6800 Hódmezővásárhely, Éva u. 9.

kapcsolat:

sensei Galisz Péter 2.dan

+36-30-206-1684

edzés időpontok:

a klub csoportjainál leírtak szerint

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

4 hozzászólás

  1. Kelemen István 2011.02.18. - 13:45 - Válasz

    Kedves Sanyi Sensei!

    Minden erőfeszítésem ellenére sem tudom (lehet) használni az oldalatokat. Csak “zűrzavar” jelenik meg rajta. Több hónapja kisérletezek vele, de reménytelenül.
    Mit tegyek?
    Barátsággal: K.I soke

  2. Füvesi Sándor 2011.02.18. - 22:36 - Válasz

    Kedves Soke!

    Az általad említett problémát az Internet Exploler 7 (IE7) verziójának használata idézheti elő, amely idézem a webmesterünk szavait “a szabványos webes stíluslap-megjelenítéssel még köszönőviszonyban sincs” :).

    Ezt bár nem tudom mit jelent, a gyakorlatban úgy lehet kiküszöbölni, hogy frissíted az IE7-t valamely későbbi (újabb) verzióra (8,9) vagy bármilyen más böngésző programot használsz ( Firefox, Chrome, Opera, Safari, stb.) és máris teljes pompájában eléd tárul a klubunk honlapja :).

    Remélem tudtam segíteni.

    Köszönöm hogy megtisztelsz bennünket jelenléteddel, bízom benne hogy a jövőben olvashatjuk majd a véleményed és a hozzászólásaid.

    Barátsággal:
    Füvesi Sándor

    ui.:
    Megnéztük egy online szolgáltatás segítségével 19 különböző típusú és verziójú böngészőben az oldalt, és kibukott, hogy az Internet Explorer 7-es verziója lehet a ludas, minden más megjelenítésben olvasható az oldal kivéve ezt az egyet.

    Az itt látható tény, miszerint a “zűrzavar” ellenére képes voltál hozzászólást generálni, bizony mondom nem mindennapi teljesítmény :).

  3. Berkes László 2011.02.24. - 11:13 - Válasz

    Gratulálok az új dojo-hoz!

    Berkes Laci

  4. Füvesi Sándor 2011.03.02. - 14:08 - Válasz

    Köszönjük Laci Barátom, bízunk benne hogy ezen a módon szélesebbre tudjuk tárni a klubunk ezidáig is mindig nyitva álló ajtóját 🙂

Hagyj üzenetet