Közbiztonsági nyílt nap – 2012.04.21.

Bejegyzés képe

Bemutató a hódmezővásárhelyi Közbiztonsági nyílt napon

 

A nevem Vigh István Attila rendőr törzszászlós a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság intézkedéstaktikai instruktora vagyok.

A 2012. április 21-én  a 6800 Hódmezővásárhely, Kaszap u. 29. szám alatt működő Hódmezővásárhelyi Integrált Szakképző Központ Szakiskola és Szakközépiskola Gregus Máté Tagintézmény sportcsarnokában került megrendezésre a Közbiztonsági nyílt nap. A nyílt napon 11 óra 30 perckor a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya bemutatót tartott. A bemutató színvonalát a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely vezetője, sensei Füvesi Sándor 4. danos mester és tanítványai sensei Földházi Márta 2. danos mester, sensei Gallisz Péter 2. danos mester és sensei Török Róbert 1. danos mester biztosította. Sensei Füvesi Sándor és tanítványai alakították a valós élethelyzeteket tükröző  rendőri intézkedésekben az intézkedés alá vont személyeket.

A bemutató célja volt a nézők figyelmének felhívása az egyes állampolgári magatartások következményeiként alkalmazott,  jogszerű és szakszerű rendőri intézkedésekre, mely során megállapíthatták, hogy az állampolgárok magatartása minden esetben meghatározza az alkalmazott rendőri intézkedéseket.

A közrendvédelmi osztály a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság legnagyobb létszámú egyenruhás állománya. Körzeti Megbízotti és Járőr alosztályokból áll. Elsősorban a közrend- közbiztonság fenntartása a feladata, de ezen felül közlekedési és bűnügyi feladatokat is ellát.

Az intézkedések bemutatása során elsősorban garázda jellegű személyek magatartásainak következményeire hívtuk fel a figyelmet.

A közbiztonsági nyílt nap eredetileg a Hódmezővásárhelyi Hódtói Sportcentrumban került volna megrendezésre, de tekintettel az esős időjárásra a Kaszap utcán lévő Sportcsarnok lett a végleges helyszín.

Az időjárás ellenére a nyílt nap derűs hangulatban telt számtalan jelenlévő iskolás és óvodás korú gyermek örömére.

A bemutatón résztvevő rendőrök nevében köszönöm a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely segítségét.

Tisztelettel:

Vigh István Attila rendőr törzszászlós

.

egy rövid videó a bemutatóról

Összes hír

Hozzászólások

 1. Beküldve: 2012. április 21. szombat 20:49 | Permalink

  Szia Pisti!

  Ahogyan az elmúlt években, úgy a jövőben is a legjobb tudásunk szerint segítünk ott, ahol arra felkérést kapunk!

  Üdv,
  Sanyi

 2. Gera Andi - Nyanyakonda
  Beküldve: 2012. április 22. vasárnap 14:21 | Permalink

  Megnéztem a videót…és ezek a rendbontók nagyon ismerősnek tűntek nekem….
  Nagyon jó volt..élőben biztosan még élvezetesebb…gratulálok!!!!Andi

 3. Kővágó Attila
  Beküldve: 2012. április 23. hétfő 09:28 | Permalink

  Helló Pisti!

  Gratulálok a munkádhoz látszik rajta a,hogy szível lélekkel dolgoztál rajta,hogy ilyen jól sikerüljön. Gratulálok a részvevőknek is akik segítettek munkádat.
  Üdv.Kővágó Attila (csumibácsi).

 4. Szabó Zsolt
  Beküldve: 2012. április 23. hétfő 11:43 | Permalink

  A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vezetése nevében engedjétek meg, hogy megköszönjem a közbiztonsági napon történő közreműködéseteket, amely által a rossz idő ellenére is egy színes, tartalmas programot nyújthattunk közösen a látogatók részére.
  Köszönjük a felkészítés során tanúsított szakmai irányítást, amely a rendőri állomány szakszerű, hatékony, határozott rendőri intézkedései végrehajtásához jelentős segítséget nyújt.
  A további eredményes együttműködésben bízva kívánunk a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely rendezvényen résztvevő tagjainak további munkájához és a klub működéséhez sok sikert.

  Köszönettel:
  Szabó Zsolt r. százados
  közrendvédelmi osztályvezető
  Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>