… no persze nem egyedül, hanem négyen összesen 🙂 . Szép őszi napsütésben találkoztunk a Véradó állomás bejárata előtt, felkészülve arra, hogy vérünket adjuk… 🙂 . Gyakran szoktam mondani a változatosság gyönyörködtet 🙂 , ami itt is megmutatkozott, hiszen négyen négy különböző vércsoportot hoztunk magunkban 🙂 .

A szokásos adminisztrációt követően, az orvosi vizsgálat eredményei után két társunknak is felhívták a figyelmét, hogy növelnie kell a vas jelenlétét a szervezetében, mert a mért értékek közel vannak a megadott alsó határértékekhez. Ebből következően barátainknak előírtunk nagy mennyiségű spenót bevitelét, amit szükség esetén ki lehet egészíteni vaszögekkel tűzdelt alma fogyasztásával 🙂 .

Az orvosi vizsgálatok után megkaptuk a kis “motyónkat” (vértároló tasak, műanyag csövek, meg ilyesmi… ) 🙂 , felhúztuk a szép kék nejlon mamuszainkat és türelmesen vártuk bebocsájtásunkat a “tettek szobájába”, ahol kényelmes ágyakon elhelyezkedve csörgedezett ki belőlünk a megfelelő mennyiségű vörös folyadék 🙂 .

Rövid idővel később már a külső váróteremben találkoztunk, ahol megkaptuk a véradók számára biztosított kedvezményes fürdőbelépőket és megettük a  csokit, amit szintén ajándékként kaptunk 🙂 . Beszélgettünk még egy rövid ideig, majd mindannyian a napi teendőink után indultunk, de hamarosan úgy is találkozunk, hiszen a délutáni edzésen jelenésünk van… 🙂 .

Találkozunk tavasszal, a következő közös véradásunkon…

verad201509

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet