Nem unatkoztunk az elmúlt két hétben :), hiszen az új helyünk edzőteremmé alakítása ellátott bennünket elegendő tennivalóval :). Mindenki, akinek ideje engedte ott volt és abban segédkezett ahol éppen szükség volt rá. Az erőfeszítéseink eredményeképpen az edzések megkezdéséhez a legszükségesebb feladatokat megoldottuk.

.

  • kitakarítottuk az udvart, a termeket, folyosókat, pincét, ereszcsatornát, stb.
  • WC-ket, csempét és mosdókagylókat sikáltunk
  • ablakokat tisztítottunk (van belőle jó néhány :), függönyöket varrtunk
  • fákat és sövényt vágtunk, gallyaztunk, gyökereket csákányoztunk és ástunk ki
  • kihordtunk utánfutóval közel egy tonnányi zöld hulladékot (csak levelek és vékony gallyak)
  • vizet, villanyt és fűtést szereltünk
  • és persze rengeteg sok-sok nagyszerű tervet szőttünk… 🙂

Miután mindezzel elkészültünk, bepakoltuk a tatamikat és kezdődhetnek az edzések.

Minden csoportnak a szokásos edzésrend szerint, változatlan időpontban vannak a tréningek (a klub csoportjainak ismertetésénél megtekinthető)

A mostani munkálatok célja az volt, hogy a lehető leghamarabb olyan állapotba hozzunk ezt a sok éve lakatlanul álló ingatlant, hogy ott lehetséges legyen az edzések megtartása. A következő év tavaszától pedig folyamatosan fogjuk megvalósítani azokat a terveket, amelyeket már most is ismerünk és azokat is, amelyeket csak ezután fogunk kitalálni… :).

.      .      .

Ebben a tanéven is felkérést kaptunk a Szent István Általános Iskolában a tanmenet szerinti foglalkozások megtartására. Természetesen örömmel veszünk részt most is az oktatási munkában. Jelenleg a csoportok kialakítása történik a tanár nénik szervezésében, és ezután rövidesen elindulnak az ottani foglalkozások is.

innen indultunk... :)

innen indultunk… 🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet