Módszertani edzés – 2017. február 18.

Bejegyzés képe

.

.

Olykor, néha napján előfordulnak mifelénk olyan edzések, amely után kellemes fáradtság uralkodik el a résztvevőkön 🙂 . Nos ma sem volt ez másként, pedig csak ültünk a fenekünkön és beszélgettünk… 🙂 .

.

.

A mai módszertani edzésünkön folytattuk az általános elvek megismerését, majd azokat befejezve haladtunk tovább a gyakorlati útmutatások témaköreihez:

A fokozatosság elve

A sokoldalúság elve

A szemléletesség elve

Az egyszerűség elve

A tudatosság és aktivitás elve

Az ismétlés

A hibák javítása

A módszertani edzésen résztvevők rendelkeznek már valamilyen tanítási tapasztalattal is. Ezeken az alkalmakon lehetőség nyílik a tapasztalatok mögött álló elméleti és gyakorlati tudásanyag teljeskörű megismerésére és az ezzel összefüggő kérdések megbeszélésére.

A három és fél órás foglalkozáson minden olyan területet áttekintettünk, amely szükséges ahhoz, hogy a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely alapelvei, értékrendje és szellemisége autentikus egyéges egészként, torzulásoktól mentesen kerülhessen továbbadásra.

A következő módszertani tréningen az edzések felépítése és az edzésvezetés témakörei lesznek a középpontba állítva.

Összes hír

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>