… avagy a első hároméltű kiképzés teljesítésének záróvizsgája :D. A téli vizes edzésünkön az egyik csapattársunk nem tudott megjelenni és bemutatni a korábban tett vállalásának bizonyítékát, ezért a mostani alkalom kiemelt jelentőséggel bírt… Emellett persze mindannyiunknak volt dolga bőven a helyszínre transzponált süti és itóka kellő ütemű elpusztításával :).

A péntek délutáni nap fontos nap volt a csapatunk szempontjából, ezért megfelelő módon fel is készültünk rá. A világos oldal prominens képviselői az elsők között érkeztek a helyszínre, de aztán szépen lassan megjelent a sötét oldal is :). A Doboshi ryu Alapító Mestere egyenesen a kékek és pirosak háborújából tért haza csak ezért az alkalomért, és bizony még a sötét oldal egyik legkarizmatikusabb képviselőjét is a helyszínre szerveztük, hogy teljes legyen a próbát tévő társunk támogatottsága (a Geri klán igen nagy számban képviselte magát :)).

No amíg tartott a résztvevők beérkezése, addig sem töltöttük haszontalanul az időt, ugyanis nekiálltunk módszeresen megritkítani az étel és ital ellátmányunkat. Azt azonban most is gyorsan be kellett látnunk, hogy nem bírjuk tartani a tempót a beérkező mennyiséggel (pedig Jani barátunk most is jó szokásához híven, vizes pohárral mérte a gyümölcs párlatot :)), ezért aztán stratégiát váltva inkább mindent megkóstoltunk :).

Közben a büntetés végrehajtás oszlopos embere magára vállalta a felderítő szerepet és feltérképezte a vízipróba helyszínét, majd miután mindent rendben talált, a barátunk népes kísérettel elindult a feladatának teljesítésére :). Pisti átvágott két medencén is mire a helyszínen a vízbe csobbant (kisebb vízszint ingadozást azért generált eme mozdulatsorával :)).

A biztosítás most is a legszigorúbb fokozatú volt. A biztonsággal nem lehet játszani, ezért a rendőrség, katonaság, büntetés végrehajtás, mentők delegáltjai és persze számtalan titkos ügynök :), mind a medencében kísérték figyelemmel a történéseket (még a tűzoltó barátainkat is készenlétbe helyeztük). Társunk a mélybe vette magát, és nagyon iskolázott mozdulatokkal teljesítette a feladatát. Kapott ezért nem kevés dicséretet és süteményt :).

Visszatérve a tárgyaló medencébe (termálvíz), rögtön megállapítást nyert az a tény, hogy Pisti barátunk az első közülünk, aki teljesítette a hároméltű kiképzést (föld-víz-levegő), és mivel nem hagyhatjuk magára a barátainkat a levegőben sem, azonnal összejött több mint tíz jelentkező egy jövő évi levegő küldetés teljesítésére :). Mivel mi nem beszélünk a levegőbe és valószínűleg még lesznek hozzánk csatlakozó társaink, ezért lassan egy Jumbo-t kell bérelni a csapat felhők közé juttatásához – erről a kalandról természetesen beszámolunk majd az oldalunkon.

Amellett, hogy jól elhatároztuk a következő év egyik érdekesnek tűnő eseményét még sok fontos dologról is eszmét cserélt az Univerzum Tanács (UT), de ezek tartalmának felfedése oly mértékben felborítaná az emberiség jelenleg ismert világának alapvetéseit, hogy eme kockázatot jelen sorok írója nem vállalhatja fel… :).

Mint az a leírtakból haloványan látható, nem unatkoztunk búskomoran ezen a délutánon sem, és már jócskán besötétedett, amikorra szokásunk szerint utolsóként kikászálódtunk a medencéből.

Annyit azért elárulhatok, az UT minden szükséges intézkedést megtett annak érdekében, hogy a következő tanácskozásig valahogy eldöcögjön az univerzum szekere, aki pedig a folytatásra kíváncsi, az tartson velünk… 🙂

2014-08-15-strand-16

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet