Már ismerős helyre és környezetbe érkezett 2010. november 20-án reggel Budapestre a klubunkból sensei Galisz Péter és tanítványai, Marton Andrea valamint Kósa Tamás, hiszen az aTerem-ben került megrendezésre a Magyar Ju Jitsu Szövetség országos vizsgája.

Klubunk is érdekelt volt a vizsgák sorában, hiszen Marton Andi most vizsgázott 2. kyu fokozatra (uke: Kósa Tamás). A korábbi országos vizsgákhoz viszonyítva, több olyan dolog is történt, ami emlékezetessé teszi a mostani vizsgaidőpontot. Elsőként a vizsgázók, és  nézők nagy száma volt feltűnő és egyben örvendetes. Az is rendhagyó volt, hogy dan vizsgára is sor került és ezzel összefüggésben, itt került először átadásra az új formátumú dan diploma. A vizsgák minden esetben sikerrel zárultak, a vizsgázók teljesítették a vizsgáztatók által elvárt szintet.

Galisz sensei értékelése szerint, amit alátámasztott a vizsgabizottság véleménye is,  Andrea kiváló vizsgát tett. Az egész klub nevében gratulálunk Andinak, mindannyian örülünk a sikerének, amit a hosszú és kitartó munkája eredményeként most megélhet. Galisz sensei csoportjában egyre inkább kezd beérni az a munka, amit hosszú évekkel ezelőtt kezdett meg a csoportja elindításakor. Az egyre több “színes” öves (hamarosan  újabb vizsgák lesznek) folyamatosan emeli a csoportban folyó munka szakmai színvonalát. Ami azonban  ennél sokkal fontosabb, a  csoport mostanára egy összetartó közösség részévé vált.

Marton Andi beszámolója a blog oldalon olvasható.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet