Véres csütörtök… :) – 2017. március 30.

Bejegyzés képe

No nem kell megijedni, csupán a tavaszi szokásos véradási vállalásunkat teljesítettük, immáron nem is tudom hanyadjára 🙂 .

A szokott időben reggel fél kilenckor a Véradó Állomáson találkozott az akciócsapatunk, melynek mindegyik tagja immáron rutinos véradónak tekinthető 🙂 . Ennek megfelelően magabiztosan nyitottunk be a váróhelyiségbe és vártunk türelmesen, hogy sorra kerüljünk. Ma igen kevesen voltak előttünk, így gyorsan végeztünk az adminisztrációval. Itt azonban váratlan fordulatot vett a történetünk; az adategyeztetéskor kiderült, hogy én nem adhatok most vért, mivel egy héttel ezelőtt kaptam egy tetanusz injekciót (egy hónap múlva jöhetek).

A többiek sikeresen túl léptek minden ellenőrző fázison, és hipp-hopp már csoszogtak is befelé a legvéresebb helyiségbe a szép kék mamuszaikban 🙂 . Sorjában elfoglalták a nekik kijelölt ágyakat és máris kezdődhetett az akció 🙂 . Mindenki becsülettel helyt állt (illetve feküdt 🙂 ), majd megkaptuk az ilyenkor szokásos jutalmakat (virsli jegy, no meg a fürdő belépők) 🙂 . Gyorsan meg is beszéltük, hogy összegyűjtjük a virsli jegyeket (már otthon is van néhány) és valamelyik főzésünkön majd elkészítjük és jól megesszük 🙂  – mármint nem a virsli jegyeket tervezzük megenni, hanem a jegyekért kapott virsliket 🙂 . 

Dolgunk végeztével mindannyian a napi teendőink után indultunk, ám előtte megegyeztünk, hogy ősszel ismét itt leszünk és a vérünket adjuk… 🙂 .

az akciócsoport, és egy ujj 🙂

Összes hír

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>