Az előzetes jelentkezések alapján most is ugyanannyian terveztük folyatni a vérünket a mai napon, mint az előző alkalommal :). Életünk történései úgy alakultak,  hogy mindannyian nem tudtak itt lenni ma, de a létszám azért gyarapodott, sőt ismét volt olyan közöttünk, aki először adott vért. A klubban minden évben két alkalommal tervezünk közösen vért adni, ebben az évben a mai volt az első alkalom.

Napsütéses tavaszi reggelen találkoztunk a Véradó Állomás előtt. Miután mindenki megérkezett (öten voltunk), besétáltunk és nekikezdtünk a szokásos adminisztrációs folyamatnak. Az előzetes bejelentkezésünkkor kapott időpont nagyon hasznosnak bizonyult, hiszen gyakorlatilag sehol sem kellett várakoznunk. A papírok kitöltését követően következtek a ilyenkor szokásos szűrővizsgálatok (vérvizsgálat, vérnyomás, orvosi elbeszélgetés, stb.), majd többszöri adategyeztetést követően húztuk fel a csinos kék színű, műanyag “cipőzoknikat” 🙂 és feküdtünk a tett színhelyére :).

Rövid idő alatt kicsörgedezett belőlünk az ilyenkor szokásos mennyiség, és kis idővel később már újra a váróban beszélgetve vártuk egymást. Az egész nem volt több mint egy óra. Mindannyian jól viseltük a “megpróbáltatásokat” :), de a mai napon csak egy rövid, könnyített, átmozgató jellegű edzés volt a délután folyamán.

Az egészséges emberek részéről egy aprócska figyelmesség csupán (ami nem mellékesen hozzájárulhat az egészség megtartásához), akiknek szüksége van rá azoknak az életet jelentheti…

Köszönjük a Véradó Állomás dolgozóinak a segítőkészségét és kedvességét, amivel minden alkalommal fogadnak bennünket, ősszel újra itt leszünk…

P1190298.

korábbi véradáson történt

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet