Megint összegyűltünk néhányan, akik úgy gondolták ezen a naposnak induló (a mostani időjárásunkat alapul véve koránt sem biztos hogy így is folytatódó :)) szép reggelen, hogy néhány deciliterrel csökkentsék a bennük keringő életet adó folyadék mennyiségét… :).

Ahogy máskor is előfordult, voltak többen, akik munkahelyi okok miatt nem tudtak velünk tartani, de mivel most is volt új véradó (vagy inkább újrakezdő :)) barátunk, ezért a létszámunk mégis tovább gyarapodott az elmúlt alkalmakhoz viszonyítva.

Reggel, amikor megérkeztünk szokatlanul sok ember álldogált véradásra készülődve a váróteremben, de a Véradó Állomás személyzete olyan profi és gördülékeny módon végezte a feladatait, hogy alig telt több időbe az ittlétünk mint legutóbb.

A szokásos adminisztrációs lépcsőkön és orvosi vizsgálatokon túl lépve, egymás után szinte egyszerre feküdtünk be a véradó ágyakra, ahol mindenkiből szépen, annak rendje és módja szerint kicsörgedezett a szükséges mennyiség. Miután végeztünk megvártuk, és jól megfigyeltük, kikérdeztük egymást, hogy mindenki rendben van-e, és mivel senki sem mutatott gyengeséget :), elköszöntünk egymástól, és összesen kb. 2,7 liter vért hátrahagyva indultunk a napi teendőink felé :).

Köszönjük a Véradó Állomás dolgozóinak a segítőkészségét és kedvességét, amivel minden alkalommal fogadnak bennünket, tavasszal újra itt leszünk…

a csoki és a málnaszörp mellé még kaptunk egy csinos fehér karszalagot is :)

a csoki és a málnaszörp mellé még kaptunk egy csinos fehér karszalagot is 🙂

korábbi véradáson történt

Véres csütörtök 🙂 – 2014. március 27.

Patakokban folyt a vérünk… 🙂 – 2013. november 21.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet