Kedves Barátaink és tisztelt érdeklődők!

A mindennapi életünk aktuális körülményei megadják a lehetőséget, hogy a korábban tervezett időpontban, vagyis 2021. május 31-én hétfőn újra megkezdjük az edzéseket a dojo-ban.

  1. A klub felnőtt csoportjainak (kezdő, haladó, senior) a szokásos időpontokban kezdődnek az edzések.

  2. A gyerek csoportok edzései leghamarabb 2021. szeptember 13.-ával kezdődő héten indulnak, vagyis a nyári szünet utáni szokásos kezdéssel tervezünk. Ezzel kapcsolatban mindenkitől azt kérjük, abba a csoportba jöjjön amiben eddig is volt, vagyis nincs időpontváltozás. A csoportok esetleges változásait személyesen fogjuk egyeztetni.

  3. A klub júniusi szokásos edzőtábora 2021-ben nem kerül megrendezésre.

  4. A klub nyári programjai 2021-ben nem kerülnek megrendezésre.

Az edzések kihagyása, minden esetben hatással van a gyakorlóra. A 2020. év elejétől kezdődő, és azóta valamilyen mértékben folyamatosan fennálló COVID-19 járvány miatt,  a legtöbb mozgásformában huzamosabb ideje szüneteltek a tréningek. A tudósok és a kutatók jelenleg is vizsgálják a koronavírus betegség utóhatásait az emberi szervezetben. Mivel az elmúlt időszakban több forrásból is megerősítést nyert, hogy a betegségből gyógyultak gyakran különböző maradványtüneteket észlelnek (pl. légszomj, fáradékonyság, heves szívverésérzés, alvászavar, szédülékenység, tartósan nem múló ízlés- és szaglászavar), ezért az edzésekhez való visszatérés, a szokásosnál is nagyobb óvatosságot, körültekintést és fokozatosságot tesz szükségessé.

A járványhelyzet utáni időszak első edzései általános átmozgató tréningek lesznek alacsony intenzitással,

60 perc időtartamban.

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet