Ismét vízben a csapat… :) – 2016. augusztus 19.

Bejegyzés képe

A klubunk képzési tematikájában és oktatási módszertanában egyaránt központi vezérfonal a határok nélküli ismeretanyag kellően alapos mértékű továbbadása 🙂 . Ebből következően a kibővített hároméltű+ kiképzésünk (föld-víz-levegő+ multiverzumok) fontos összetevője a víz elem mind teljesebb megismerése. A mai feladatunk komplex kihívás elé állította a megjelenteket, hiszen a vízzel való harmónia kialakítása mellett, ki kellett küszöbölnünk olyan zavaró külső behatásokat, mint például a finomabbnál finomabb sütemények támadása… 🙂 .

A szokásos időben a megfelelő medence partszakaszának megszállásával vette kezdetét a hadműveletünk. A legkorábban érkező előőrsünk biztosította a helyet; és a raktárként funkcionáló napozóágyakból kettőt is az operatív műveleti területre szállított. Csakhamar kiderült szükség is van a tekintélyes méretű tárolókapacitásra, hiszen a barátaink által otthon elkészített finom sütemények változatos sokasága és a hozzá biztosított itókák mennyisége jelentős helyet foglalt el.

Aki olykor-olykor olvasgatja a honlapunkat és a klubunkkal kapcsolatos híreket, az már megint azt láthatja, „hepázni” voltunk… 🙂 . Innen is látszik milyen jó dolga van annak, aki kiérdemli, hogy közénk tartozhat 🙂 . Jó az igaz, hogy néha óvatosan edzegetünk is egy keveset… 😉 . Voltak olyan barátaink is, akik megrettenve a vizes próbatételtől a mai napon is a dojo-ba érkeztek edzeni, elfelejtve a tréning aktuális helyszínét 🙂 .

A mai süti felhozatal semmilyen formában nem maradt el a megszokott színvonaltól. Mind minőségben mind mennyiségben ismét el voltunk kényeztetve 🙂 . Amint azt már nálunk sokkal okosabb és tapasztaltabb elmék mondották, az energia nem vész el, hanem átalakul – no ennek megfelelően a sütikben és itókákban tárolt gigantikus mennyiségű energiát mi magunk alakítottuk nevetéssé és jó hangulattá 🙂 . A mennyiséggel komolyan meg kellett küzdenünk, mivel a tíz főnyi létszámunk előzetesen nem készülhetett fel ilyen mértékű túlerőre 🙂 .

Így múlattuk az időt remek hangulatban a barátainkkal beszélgetve, mígnem egyszer a hangosbemondóból felcsendült a már jól ismert felhívás, amelyben a strand zárórájára figyelmeztettek. Biztosan mondhatom, mindannyian most is derekasan helyt álltunk, mi ugyanis „nem mutatunk gyengeséget”… 🙂 .

oldódunk... :)

oldódunk… 🙂

Összes hír

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>