A Magyar Ju Jitsu Szövetség éves eseménynaptárában ez az első, hagyományosan február végén megrendezésre kerülő hétvégi edzőtábor. Évekkel korábban még csak kisebb létszámban instruktori táborként került megrendezésre a program, de az elmúlt néhány évben a szövetség vezetése úgy döntött, hogy mindenki számára lehetővé teszi a részvételt. Ennek eredményeként ezek a táborok gyorsan népszerűek lettek a szövetség tagsága körében, amit mi sem mutat jobban mint a folyamatosan emelkedő létszám. Apropó létszám, a mostani táborunkan kettőszáznál is többen vettek részt… 🙂 .

A helyszínünk is régi – új volt ezúttal, ugyanis a Velencei-tó melletti sport szállodát a Hotel Eger & Park 4 csillagos szállodára cseréltük (korábban több alkalommal is volt már itt nyári táborunk, így biztosak lehettünk a mindenre kiterjedő magas minőségben).

A táborba való beérkezést követően átvettük a szobákat, lepakoltuk a tatamit és az előzetes terveknek megfelelően 15.00-kor megkezdtük az első edzést. A tábort soke Kelemen István 10. dan, alapító elnök nyitotta meg egy rövid köszöntővel. Az edzéseken résztvevők örvendetesen nagy száma miatt négy csoport került kialakításra, amelyek tréningjeit kb. fél órás váltásokban a Magyar Ju Jitsu Szövetség instruktorai vezették.

soke Kelemen István 10. dan

A szombat délelőtti tréningek hasonló rendszerben történtek, más témakörökkel és instruktorokkal; délután pedig shihan Kovács Attila technikai igazgató vezette az edzést, a kés támadások syllabus technikáinak középpontba helyezésével.

shihan Kovács Attila 8. dan

Az étkezéseken nagy választékból lehetett válogatni a finom enni- és innivalók közül, és az esti beszélgetős progarmokhoz is ideális helyszínt adott a szálloda ízlésesen berendezett közösségi tere.

a JJKH résztvevők 🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet