Az Orosházi dojo-nak is helyet adó Orosházi Küzdősport Centrum (OKC) hagyományos évzáró vacsorájára voltunk hivatalosak péntek este. A vásárhelyi dojo-ból Márti, Gyula és jómagam voltunk ott, kiegészítve az orosházi csapatból érkezett Dávidot, Tamást, Attilát és Rolandot. Velünk tartottak erre az estére Gyula, Tamás és Attila kedvesei, valamint Roland édesapja is így mindannyian egy teljes és jó hangulatú asztaltársaságot alkottunk :).

Némi tanakodás és “Malom” keresés :), után szerencsésen megérkeztünk az étterembe, ahol vendéglátóink, Betti és Jani köszöntése után lekabátoltunk, majd megkerestük az asztalunkat. Beszélgetésbe kezdtünk, így vártuk a vacsorát :). Közben, mivel már eléggé éhes voltam, bele-bele csipegettem az előttem lévő savanyúságos tányér tartalmába, de nem voltam ezzel az akciómmal egyedül, mivel többen is hasonlóképpen cselekedtek :). Márti pedig mivel kicsit fázott, egy jó nagy bögre tea társaságában múlatta az időt.

Kis idő múlva már teljesen tele volt a terem, lehettünk kb. százan. Megérkeztek az orosházi televízió munkatársai is, és rövid interjúkat készítettek a központ és a szakágak vezetőivel. Ezt követően, a földszinti teremben, az OKC-ban gyakorló táncos csoport hölgyei és “kishölgyei” adtak egy rövid műsort, amit a nézők nagy tapssal jutalmaztak, majd mindenki újra elfoglalta a helyét az emeleti teremben, és kezdetét vette az est “hivatalos” programja.

Az OKC vezetője Rácz János úr mondott rövid köszöntőt, aminek a végén felkérte az szakágak vezetőit az éves értékelések megtartására. Mindenki szép sikerekről és eredményekről számolt be. Egy kis részben a klubunk is érintetté vált, ugyanis a legjobb versenyeredmények között két klubtársunkat is díjjal jutalmazták. Fehér Roland és Rácz Dávid, a grappling versenyeken elért kiváló helyezéseik okán részesültek elismerésben.

A díjátadásokat és gratulációkat követően megérkezett a vacsora is, amit jó étvággyal fogyasztottunk el, majd folytatódhattak a jó hangulatú beszélgetések. Közben a földszinti teremben bűvész szórakoztatta a vendégeket.

Köszönjük a meghívást, jó résztvenni az ilyen közös összejöveteleken, hiszen ilyenkor lehetőségünk adódik bepillantást nyerni a többi klub munkájába eredményeibe, sikereibe és ezen keresztül megismerhetjük a mögöttük álló embereket, vezetőket, kezdőket és haladókat, valamint a hozzájuk kötődő szülőket és segítőket.

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet