Mindenféle korlátozások okán az elmúlt években nem lehetett megtartani a “valamit főzünk és azt jól megesszük” 🙂 közösségi programjainkat, de most újra neki kezdtünk… 😀 .

Óvatos duhajként nem választottunk nagyon bonyolultan elkészíthető ételt, és azt a szokásunkat is megtartottuk, hogy eddig ilyet még nem csináltunk 🙂 .

Az első előörs (vagyis a Füvesi klán 🙂 ) délre érkezett a klubunk haciendájára és módszeresen nekilátott a szükséges előkészítő munkálatoknak.

  • sepregetés
  • asztalok és székek kitelepítése és tisztítása
  • hús és palacsinta sütőhelyek kialakítása

Közben szépen sorban érkeztek a többiek is, és így mindenkinek jutott tenni való.

  • húspogácsa és tojás sütögetés
  • össze kellett vágni a zöldségeket
  • elő kellett készíteni a szószokat
  • palacsinta töltő összetevőket (lekvár, kakaó, dió, stb.) gyártottunk 
  • hozott sütik tálalása
  • és minden más… 🙂

Mivel még nem csináltunk ilyesmit, ezért természetesen nagy szakértelemmel irányítottuk a dolgok menetét 🙂 . Profi módon sültöttük a húspogácsákat és tovább emeltük a szintet amikor tükör tojást is készítettünk (legalább is annak hívtuk 😀 ).

2023.04.29.-39_

Volt minden finomság amivel egy mega-giga burgert meg lehet alkotni és a hamburger alkotók ki is használták a lehetőségek széles tárházát 🙂 . Közben a másik térfélen is elkezdött a sütögetés… Itt palacsinta készült, előbb egy kicsit lassabb tempóban és érdekes, mondhatni művészi kinézetű stílusban 😀 , de aztán beüzemeltük a másik sütőhelyet is, és így már hipp-hopp készültek egymás után a reszelt almával készült palacsintaszeletek. 

A teremben komoly társasjáték csata alakult ki, ahol váltakozó szerencsével jöttek-mentek a játékosok 🙂 . Az udvaron jó hangulatban beszélgettünk, ettünk-ittunk, és figyeltük az olyan elképesztő teljesítményeket, mint a Hamburger Pusztító és a Palacsinta Pusztító ténykedése 😀 .

A mostani menü elkészítése rövidebb időt vett igénybe, ezért a szokásosnál kicsit korábban indultunk haza, miután közösen mindent összepakoltunk és eltakarítottunk, sőt még egy kis foci is belefért a végére 🙂 .

A délután képei a Galériában megtekinthetők

.      .      .

A következő közös programunk két hét múlva lesz. 2023. május 13.-án a Szegedi Vadasparkba látogatunk

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet